Z-News

Powered by Zuyderleven

Verduurzamen: goed voor het klimaat én voor jouw portemonnee

Het kan je niet ontgaan zijn: de energieprijzen breken record na record. En niet alleen de energieprijzen stijgen in razend tempo. Het leven wordt in de hele breedte een stuk duurder, wat je bijvoorbeeld zeker ook al gemerkt zult hebben in de supermarkt.

Afgaande op de laatste berichten zullen de kosten van energie voorlopig niet dalen. Daar kun je zelf weinig aan veranderen. Wat je wel zelf kunt doen, is je verbruik verlagen. Een efficiënte manier om je energiekosten te drukken is het verduurzamen van je woning. En hier kan Zuyderleven je actief bij helpen.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om je woning te verduurzamen: zonnepanelen, extra isolatie, een warmtepomp, isolerend glas, een zonneboiler en/of een aansluiting op het warmtenet. Naast een directe verlaging van je vaste lasten zorgt deze verduurzaming ook voor een waardevermeerdering van je woning.

Voor het verduurzamen van je woning biedt de overheid tal van subsidies. Ook de meeste hypotheekverstrekkers denken met je mee. Zo kun je voor verduurzaming een hoger bedrag lenen dan wanneer je bijvoorbeeld je keuken wilt vervangen. Meer mogelijkheden voor verduurzaming dus.

Ben je benieuwd wat Zuyderleven voor je kan betekenen? We nodigen je graag uit voor een kop koffie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek brengen we jouw mogelijkheden in beeld en gaan we samen voor een gezonde financiële situatie en een duurzame woning.

Wij hopen snel met je aan tafel te zitten.

Tekst: Bente van Schie

 


Dit artikel verscheen in Z-News #4, september 2022

Z-News – Powered by Zuyderleven