Z-News

Powered by Zuyderleven

Bloemencorso Zundert 2022, daar kun jij bij zijn!

Breng een uniek bezoek aan het Bloemencorso in Zundert met Zuyderleven Groep en Nh1816 Verzekeringen. Op 4 en 5 september vindt het grootste corso van de wereld weer plaats en jij maakt kans op twee polsbandjes voor het tentoonstellingsterrein van de corsowagens op de slotdag.

Maak kans op een blik achter de schermen

Stuur ons vóór donderdag 25 augustus een e-mail en laat weten waarom je er op maandag 5 september graag bij wil zijn. Vanaf maandag 29 augustus brengen wij de winnaars telefonisch op de hoogte. Misschien ben jij een van de gelukkigen die een uniek en exclusief kijkje achter de schermen kunnen nemen en langs de prachtige wagens kunnen gaan.

Nog meer winacties

Naast toegang tot het tentoonstelling terrein kun je ook kans maken op entreebewijzen voor de Bloemencorso op zondag 4 september? Volg ons op Facebook @zuyderleven en Instagram @zuyderlevengroep en doe mee aan de winacties

Grootse corso in de wereld

Het corso van Zundert is het grootste corso van de wereld, mogelijk gemaakt door louter vrijwilligerswerk. Twintig buurtschappen strijden voor een vakkundige jury met elkaar om de mooiste wagen. Een traditie die al meer dan tachtig jaar oud is. Het corsovirus gaat over van generatie op generatie. Het is allemaal liefdewerk-oud papier, maar zo uniek dat het een plaats heeft gekregen op de lijst van het UNESCO voor immaterieel cultureel erfgoed.

Samen betrokken

Het Bloemencorso in Zundert verbindt mensen. De bouwers die samen werken, de buurtschappen die samen komen. Wij noemen dat samen betrokken! En daarom zijn Zuyderleven Groep en Nh1816 graag samen sponsor van het corso. ‘Samen’ is een kernbegrip in het corso, maar ook het thema van de laatste editie van ons ledenmagazine ZEST Magazine, dat we samen de Coöperatie Nh1816 uitgeven. Heb je hem al op de deurmat gevonden?

Zien we jou op 4 en 5 september bij het Bloemencorso in Zundert? Mooi! Tot dan!


Dit artikel verscheen in Z-News #2, juni 2022

Z-News – Powered by Zuyderleven