Zuyderleven

Dan weet je het zeker

Z-Life abonnement

Z-Life: de Adviseur van je leven

Eén adviseur voor alle belangrijke (financiële) beslissingen in je leven, één adviseur die een heel leven lang bij je blijft. Die je altijd kan bellen als je hem nodig hebt, of die jou belt als het nodig is. Oftewel, iemand die je bij alle belangrijke beslissingen en fases in je leven bijstaat. Dat is Z-Life van Zuyderleven.

Met Z-Life ontvang je doorlopend advies dat past bij jouw persoonlijke situatie. Je hebt een direct aanspreekpunt voor alle persoonlijke, financiële zaken. We nemen jaarlijks contact met je op om de financiële zaken door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden, en om even bij te praten. Een sparringpartner, coach, luisterend oor, criticus, een financiële vriend. En als er zich iets voordoet hoef je dat alleen maar aan ons door te geven. Wij regelen de rest.

Maar er is meer! Als Z-Life relatie ontvang je elke maand Z-News, met nieuws dat jou aangaat, uitnodigingen voor Z-Life events, meetups en webinars, exclusieve acties en vooraankondigingen.

Voor 15 euro per maand heb je de Adviseur van je leven aan je zijde. Meer weten en zin in een kop koffie? Bel ons gerust, dan maken we een afspraak om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Het Z-Life abonnement

Wij vinden het belangrijk om onze werkwijze transparant en duidelijk aan je te communiceren. Met deze overeenkomst tot dienstverlening heb je recht op meerdere advies-, bemiddelings- en/of servicediensten die Zuyderleven in jouw opdracht zal en mag verrichten of reeds heeft verricht. Deze diensten bestaan onder andere uit oriëntatie, inventarisatie, analyse en advies over jouw persoonlijke financiële situatie.

Wat krijg je met een Z-Life abonnement?

  • Altijd een direct aanspreekpunt voor alle persoonlijke, financiële zaken.
  • Jaarlijks onderhoud met je vaste aanspreekpunt om al jouw financiële zaken up-to-date te houden.
  • Een sparringpartner, coach, luisterend oor, criticus, een financiële vriend.
  • Toegang tot al onze expertise en diensten.

Wat kost het Z-Life abonnement?
De vergoeding voor de werkzaamheden die we voor je verrichten bedraagt € 15,00 per maand. De bedragen worden via automatische incasso bij je in rekening gebracht en je ontvangt een factuur via je mail.

Wat is verder nog voor jou van belang?

 • Om de overeenkomst helder en overzichtelijk te houden, hebben wij de standaard zaken die voor ons en jou gelden vastgelegd in de algemene voorwaarden. Deze kun je downloaden via onze website of desgewenst bij ons opvragen.
 • De genoemde bedragen zijn inclusief B.T.W. en/of assurantiebelasting (indien van toepassing).
 • De incasso van de vergoeding wordt verzorgd door Mollie B.V. Wij hebben voor Mollie gekozen om onze incasso’s te verzorgen, aangezien zij instaan voor een voordelige, veilige en correcte manier van factureren.

Meer informatie?

Adviesgesprek? Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.