Zuyderleven

Dan weet je het zeker

Z-Life abonnement

Z-Life

Eén adviseur voor alle belangrijke (financiële) beslissingen in je leven, één adviseur die een heel leven lang bij je blijft. Die je altijd kan bellen als je hem nodig hebt, of die jou belt als het nodig is. Oftewel, iemand die je bij alle belangrijke beslissingen en fases in je leven bijstaat. Dat is Z-Life van Zuyderleven.

Met Z-Life ontvang je doorlopend advies dat past bij jouw persoonlijke en/of bedrijfsmatige situatie. Je hebt een direct aanspreekpunt voor alle persoonlijke en/of bedrijfsmatige, financiële zaken. We nemen periodiek volgens het gekozen abonnement contact met je op om de financiële zaken door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden, en om even bij te praten. Een sparringpartner, coach, luisterend oor, criticus, een financiële vriend. En als er zich iets voordoet hoef je dat alleen maar aan ons door te geven. Wij regelen de rest.

Maar er is meer! Als Z-Life relatie krijg je periodiek, volgens het gekozen abonnement, een premie en voorwaardencheck aan de hand van een uitgebreide inventarisatie met opvolging op maat. Ook krijg je reducties binnen andere dienstverlening binnen Zuyderleven Groep. Hier kun je bijvoorbeeld denken aan een reductie op het tarief van een hypotheek en advies op maat op het gebied van pensioen.

Meer weten en zin in een kop koffie? Bel ons gerust, dan maken we een afspraak om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Het Z-Life abonnement

Wij vinden het belangrijk om onze werkwijze transparant en duidelijk aan je te communiceren. Met deze overeenkomst tot dienstverlening heb je recht op meerdere advies-, bemiddelings- en/of servicediensten die Zuyderleven in jouw opdracht zal en mag verrichten of reeds heeft verricht. Deze diensten bestaan onder andere uit oriëntatie, inventarisatie, analyse en advies over jouw persoonlijke financiële situatie.

Wat krijg je met een Z-Life abonnement?

  • Altijd een direct aanspreekpunt voor alle persoonlijke en/of bedrijfsmatige financiële zaken.
  • Periodiek onderhoud met je vaste aanspreekpunt om al jouw financiële zaken up-to-date te houden.
  • Een sparringpartner, coach, luisterend oor, criticus, een financiële vriend.
  • Toegang tot al onze expertise en diensten.

Wat kost het Z-Life abonnement?
De vergoeding voor de werkzaamheden is afhankelijk van het gekozen abonnement. Er is keuze voor een abonnement van 15, 30 of 60 euro per maand. De bedragen worden via automatische incasso bij je in rekening gebracht en je ontvangt een factuur via je mail.

Wat is verder nog voor jou van belang?

 • Om de overeenkomst helder en overzichtelijk te houden, hebben wij de standaard zaken die voor ons en jou gelden vastgelegd in de algemene voorwaarden. Deze kun je downloaden via onze website of desgewenst bij ons opvragen.
 • De genoemde bedragen zijn inclusief B.T.W. en/of assurantiebelasting (indien van toepassing).
 • De incasso van de vergoeding wordt verzorgd door Mollie B.V. Wij hebben voor Mollie gekozen om onze incasso’s te verzorgen, aangezien zij instaan voor een voordelige, veilige en correcte manier van factureren.

Meer informatie?

Adviesgesprek? Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.