Zuyderleven

Dan weet je het zeker

Pensioen

Welkom bij Zuyderleven Pensioen, de volledig onafhankelijke pensioenadviseurs!

Zuyderleven adviseert je welke pensioenregeling het beste bij jou, jouw bedrijf en jouw mensen past. Ook bieden wij hoogwaardige oplossingen op het gebied van pensioenbeheer, -onderhoud en communicatie. Wij vinden dat pensioen een teamsport is! Iedereen mag daarin zijn eigen rol spelen! Klaar voor de start?

Advies
Een pensioenregeling is vandaag de dag de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde. Helaas is het ook gelijk de meest complexe. Het is daarom van groot belang dat je de juiste pensioenregeling hebt, aangepast op jouw bedrijf, jouw medewerkers en jouw wensen en eisen. Daar zorgen wij voor! Niet meer, niet minder.

Beheer en onderhoud
Een ‘tailormade’ pensioenportaal, waarmee je jouw volledige pensioenregeling eenvoudig kan (laten) beheren. Dat is “Mijn Z-Life”. Dit portaal is volledig op maat gemaakt voor jouw pensioenregeling en communiceert met alle voor jou relevante verzekeraars en pensioenfondsen. Naast je pensioenregeling kun je tevens al je overige secundaire arbeidsvoorwaarden gemakkelijk opnemen in dit portaal. Hierdoor hoef je mutaties nooit meer meerdere keren door te geven. Alle informatie wordt automatisch doorgegeven via een veilige digitale koppeling. We kunnen het portaal zelfs koppelen met je salarisadministratie waardoor je de mutaties niet eens meer zelf hoeft in te voeren. Pensioenonderhoud wordt op deze manier een fluitje van een cent voor jou.

Pensioencommunicatie
Wij richten voor je mensen dashboards in waarmee ze inzicht hebben in wat er door jou voor hen geregeld is. Wij vullen dit dashboard aan met oude pensioengegevens en desgewenst met verzekeringen en hypotheekgegevens. Alle (pensioen)gegevens bij elkaar, helder en makkelijk te lezen. Je geeft jouw mensen hiermee een fantastisch en compleet inzicht én je voldoet zeker aan je verplichtingen uit de wet pensioencommunicatie.

Z-Life powered by
Het ultieme gemak voor jou en jouw mensen. Een volledig geïntegreerd dienstverleningspakket dat uitgaat van jouw dromen en die van je mensen. Door uit te gaan van jouw wensen en die van je mensen -in plaats van uitgaan van producten en polissen- kiezen we voor een totaal andere aanpak. Met de unieke “Z-Life powered by” aanpak bied jij jouw mensen financiële rust en de mogelijkheid om hun dromen na te jagen.

Je kunt meer doen met een Zuyderleven Pensioen!

 

Login Findash Login MijnZuyderleven

Meer informatie?

Adviesgesprek? Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.