Nh1816 verlaagt premies van particuliere verzekeringen

10 mei. 2022 10:17 , Communicatie & Marketing , Nieuws , Tags :

De laatste maanden krijg ik regelmatig telefoontjes van onze relaties over de premieverlaging van hun verzekeringen bij Nh1816. Natuurlijk is een lagere premie altijd fijn, maar het kan ook vragen oproepen. Daarom licht ik het graag toe.

Primaire businesspartner particuliere verzekeringen

Zuyderleven werkt al jaren met Nh1816 verzekeringen als belangrijkste partner voor onze particuliere verzekeringen. Goede voorwaarden, goede premie en prima persoonlijke contacten zorgen voor een fijne samenwerking, waar ook onze relaties veel voordeel van hebben.

Als coöperatieve verzekeraar zonder externe aandeelhouders heeft Nh1816 geen belang bij winstmaximalisatie. De resultaten van de afgelopen jaren en de verwachtingen voor de toekomst geven Nh1816 het vertrouwen om de premies voor een groot aantal producten flink naar beneden bij te stellen. Deze verlaging geldt voor iedereen en daar profiteren zowel bestaande als nieuwe verzekerden van.

Wat betekent dit voor jou?

Welke invloed hebben de wijzigingen op de hoogte van je maandelijkse premie? Dat hangt af van welke verzekeringen je bij Nh1816 hebt afgesloten.

Een kort overzicht van de aanpassingen:

  • Op inboedel-, kostbaarheden-, inventaris- en gezinsongevallenverzekering geldt een verlaging van 10%.
  • Op opstal-, stacaravan- en recreatiewoningverzekeringen wordt de premie met 2% verlaagd.
  • Op alle Casco en Beperkt Casco motorrijtuig dekkingen wordt de premie met 15% verlaagd.

Helaas krijgen de AVP, WA Motorrijtuigen, SVI/SVO, Bonusbeschermer, Doorlopende reisverzekeringen en Rechtsbijstand geen premieverlaging.

De verlaging wordt in de loop van dit jaar doorgevoerd, vanaf de start van het nieuwe verzekeringsjaar dat op het polisblad staat. Natuurlijk stuurt Nh1816 je met de prolongatie ook een overzicht met daarin wat deze verlaging voor jouw eigen pakket aan verzekeringen inhoudt.

Heb je vragen?

Ik hoop dat je met deze informatie inzicht hebt gekregen in het hoe en waarom van de premieverlaging. En heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met mij of één van mijn collega’s. We helpen je graag.

Sharon van Zon, trajectmanager verzekeringen Zuyderleven 's-Hertogenbosch

Sharon van Zon
trajectmanager verzekeringen
Zuyderleven ‘s-Hertogenbosch