Verhuizingen

26 okt. 2023 11:24 , admin , Algemeen ,

Beste relatie,

We willen je graag op de hoogte stellen van onze recente verhuizing. Zuyderleven heeft nieuwe kantoren betrokken en we zijn nu gevestigd op een drietal nieuwe locaties in de omgeving ’s-Hertogenbosch.

Pettelaarpark 80, 5216 PP ’s-Hertogenbosch | Verzekeringen
Op deze locatie is de verzekeringsafdeling van Zuyderleven gevestigd. Voor alle vragen met betrekking tot de particuliere en zakelijke verzekeringen staat de deur open.

Verwersstraat 52, 5211 HW ’s-Hertogenbosch | Hypoheken, Corporate Finance en Makelaardij
Op deze locatie staan de collega’s van de volgende afdelingen je graag bij. Corporate Finance om de bedrijfsmatige en-of vastgoed financieringen te regelen, verkoop of zoek een woning via Zuyderleven Makelaars en financier je droomwoning via een van de hypotheekadviseurs van Zuyderleven.

De Akker 34A, 5251 AC Vlijmen | RegioBank
Voor de dagelijkse bankzaken, ben je vanaf heden welkom bij Regiobank Fidus Vlijmen.

Onze contactgegevens, zoals telefoonnummers en e-mailadressen, blijven ongewijzigd. We zijn nog steeds bereikbaar op dezelfde manieren als voorheen. Onze toewijding aan het bieden van hoogwaardige financiële diensten en ondersteuning aan onze klanten blijft onveranderd.

We hopen je te mogen verwelkomen op onze nieuwe locaties. Als er vragen zijn over onze verhuizing of onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar.

Bedankt voor je voortdurende vertrouwen in Zuyderleven. We kijken ernaar uit om je in de toekomst van dienst te zijn.