Z-News

Powered by Zuyderleven

Financial planning voor elke beurs

Tijd is een abstract, ongrijpbaar concept. En tijd kent vele snelheden.

Een jaar geleden, zo rond deze tijd, werden de gesprekken over de acquisitie door Zuyderleven Groep van Kompas Financiën afgerond. In diezelfde periode werd Zuyderleven onderdeel van Heinenoord, dat op haar beurt met NN een meerderheidsaandeelhouder kreeg.

Er is ondertussen zoveel gebeurd dat het een eeuwigheid geleden lijkt. Terwijl het toch maar een jaartje is.

Misschien herken je het. Bijvoorbeeld als je onlangs verhuisd bent. Het wachten tot de dag van de overdracht duurt en duurt. Dan is het zover en ontvang je eindelijk de sleutels. En ineens ben je aan het behangen, bevindt je hele leven zich in verhuisdozen, worden de nieuwe meubels gebracht, komen de buren voor het eerst op de koffie, etc. Afscheid van het oude, verwelkoming van het nieuwe.

Toch is het goed om af en toe even pas op de plaats te maken; waar sta ik, hoe ben ik hier gekomen, en waar ga ik naar toe? Dat geldt voor je persoonlijke en gezinssituatie, voor werk, voor liefhebberijen, voor wensen en dromen. Vrij snel kom je dan ook op de financiële aspecten van het leven. Daar kunnen wij je bij helpen.

Financial planning is financieel, fiscaal en juridisch advies in één. Wat wil je met je geld doen, nu én in de toekomst? Zijn je wensen en behoeften haalbaar, en zo ja, hoe? Welke fiscale mogelijkheden zijn er om jouw plannen zo gunstig mogelijk te realiseren? Past je huidige hypotheekvorm bij je gezinssituatie of toekomstplannen? Is je pensioenopbouw toereikend?

Voor alles wat met financiële planning te maken heeft, kun je bij Zuyderleven terecht. En je hoeft niet over een groot vermogen te beschikken om te kunnen profiteren van doordachte financial planning. Ook met een kleinere beurs kan een financieel plan je helpen om grip te houden (of te krijgen) op je financiële zaken.

Wil je meer weten over financial planning? Stuur ons naar een mailtje en wij nemen contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook bellen. En wil je meteen een afspraak maken, dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. Gewoon bij je thuis, aan de keukentafel, of op één van onze kantoren.


Dit artikel verscheen in Z-News #2, juni 2022

Z-News – Powered by Zuyderleven