Zuyderleven Groep bouwt nieuw hoofdkantoor op bedrijventerrein Rithmeesterpark in Breda

13 mei. 2016 11:36 , Communicatie & Marketing , Algemeen ,

Vrijdag 13 mei 2016 tekent Joris Martens van Zuyderleven de koopovereenkomst met de gemeente Breda voor een kavel bedrijfsgrond op bedrijventerrein Rithmeesterpark in Breda. Nadat alle procedures zijn doorlopen is de verwachting dat in november 2016 met de bouw gestart kan worden en dat Zuyderleven zo snel als mogelijk op de nieuwe locatie operationeel is.

Door de sterke autonome groei van Zuyderleven, versterkt door diverse acquisities, is Zuyderleven al enige tijd zoekende naar een nieuw thuis voor haar hoofdkantoor, of liever gezegd: customer care center. Daarnaast heeft Zuyderleven kantoren in Rotterdam en Haastrecht. In het nieuwe gebouw worden circa 50 medewerkersgehuisvest. Dit team bedient 16.000 relaties vanuit de disciplines verzekeringen, hypotheken, pensioencommunicatie, corporate finance en makelaardij.

“Deze nieuwe locatie en het ontwerp van het nieuwe gebouw sluiten perfect aan bij onze transparante bedrijfsfilosofie. Het voldoet tevens aan de meest belangrijke doelstelling: het zal een feest worden om te werken en te ontvangen”, aldus Joris Martens. “Ook logistiek sluit de ligging door de directe aanwezigheid van de A16 perfect aan ten opzichte van de andere kantoren”.

Zuyderleven keek al langer uit naar een nieuwe locatie. De gepassioneerde begeleiding van de gemeente Breda/BrIM heeft deze keuze versneld en bevestigd.

Boaz Adank, wethouder Economische Zaken, is blij met weer een nieuwe vestiger op bedrijventerrein Rithmeesterpark. “Het feit dat nu al bouwkavels worden verkocht op deze nieuwe locatie is een erg positieve ontwikkeling en bevestigt de beweging in de markt, er is weer ruimte om te investeren. Daarnaast ben ik blij dat een Bredaas bedrijf als Zuyderleven Groep de uitdaging aangaat om op deze prachtige plek verder te bouwen aan een stabiele toekomst.”