Vacature: Trusted Advisor Zakelijke Verzekeringen

28 apr. 2022 10:44 , Communicatie & Marketing , Werken bij Zuyderleven ,

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de financiële dienstverlening bij een informele, jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie? Haal je voldoening uit mensen verder helpen? En denk jij liever in oplossingen dan in problemen of producten?

Voor de uitbreiding van ons team in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar talent voor de functie van:

Trusted Advisor Zakelijke Verzekeringen x/m/v

Als Trusted Advisor Zakelijke Verzekeringen inventariseer en adviseer je zakelijke relaties op het gebied van verzekeringen. Je stelt op basis van de inventarisatie verschillende offertes samen en bespreekt deze met de relatie. Je onderhoudt contacten met bestaande relaties en daarbij breng je nieuwe relaties aan om jouw portefeuille te vergroten. Je kan snel schakelen met de Trajectmanager Zakelijke Verzekeringen om onder andere de aanvraag van de geadviseerde verzekeringen door te voeren.

Wij bieden je een uitdagende rol met veel verantwoordelijkheid in een dynamische en groeiende organisatie. Wij werken met passie en trots voor onze relaties en ons bedrijf.

Ben je enthousiast over deze functie, heb je affiniteit met schadeverzekeringen en -nog veel belangrijker- met mensen? Stuur dan zo snel mogelijk je CV en motivatie naar sollicitatie@zuyderleven.nl of neem direct contact met ons op telefoonnummer 076 – 5 310 410.

Verras ons, dan verrassen wij jou 🙂