Vacature: Trajectmanager Private Insurance

21 jun. 2022 16:00 , Communicatie & Marketing , Werken bij Zuyderleven ,

Ben jij op zoek naar een leuke job binnen de financiële dienstverlening bij een informele, jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie? Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar talent voor de functie van:

Trajectmanager Private Insurance x/m/v

Locatie: Breda of ‘s-Hertogenbosch

Zeggen vrienden en bekenden over jou dat jij zo goed kan luisteren? Haal je voldoening uit mensen verder helpen? Heb jij het lef om uit je comfortzone te stappen?

Als Trajectmanager Private Insurance ondersteun jij de Trusted Advisor met het maken van offertes en het beheren van de portefeuille. Je adviseert over de diverse financiële maatwerkoplossingen die wij kunnen bieden. En je onderhoudt het contact met onze relatie en de verzekeraar.

Ben je enthousiast over deze functie, heb je affiniteit met schadeverzekeringen en -nog veel belangrijker- met mensen? Stuur dan zo snel mogelijk je CV en motivatie naar sollicitatie@zuyderleven.nl of neem direct contact met ons op telefoonnummer 076 – 5 310 410.

Verras ons, dan verrassen wij jou 🙂

Zuyderleven Groep

Zuyderleven is een onafhankelijke financieel dienstverlener met kantoren in Breda, ’s-Hertogenbosch, Lekkerkerk, Roosendaal en Bergen op Zoom. Met ruim 75 medewerkers in Zuid-Nederland bieden wij alle financiële specialismen aan onder één dak, zodat wij onze relaties hun hele leven lang kunnen bijstaan.

Wij lossen problemen op, maken dromen waar en streven een 5-sterren dienstverlening na. Of het nu voor een verzekering, hypotheek of pensioen is, wij bieden onze particuliere en zakelijke relaties comfort, snelheid, inzicht en overzicht. En dat levenslang op een proactieve wijze.

Wij zijn Zuyderleven. Dan weet je het zeker!