Vacature: Trajectmanager Bankzaken en Particuliere Verzekeringen (32 – 40 uur)

26 apr. 2022 15:32 , Communicatie & Marketing , Werken bij Zuyderleven ,

Trajectmanager Bankzaken en Particuliere Verzekeringen (32 – 40 uur)

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de financiële dienstverlening bij een informele, jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie? Haal je voldoening uit mensen verder helpen? En denk jij liever in oplossingen dan in problemen of producten?

Voor de uitbreiding van ons team in Lekkerkerk zijn wij op zoek naar een talent voor de functie van:

Trajectmanager Bankzaken en Particuliere Verzekeringen (32 – 40 uur) (x/m/v)

Als Trajectmanager Bankzaken en Particuliere Verzekeringen ben jij het eerste aanspreekpunt voor relaties. Je adviseert over de diverse financiële maatwerkoplossingen die wij kunnen bieden. Daarbij weet je relaties keer op keer te verrassen. Elk gesprek met een relatie zie je als een kans. Je bereidt afspraken voor en voert het gehele proces voor verzekeringen en bankzaken van A tot Z uit. Daarnaast ga jij aan de slag met het opzetten en uitvoeren van commerciële acties voor het vergroten van zowel de RegioBank- als de particuliere verzekeringsportefeuille.

Ben je enthousiast over deze functie, heb je affiniteit met de financiële dienstverlening en -nog veel belangrijker- met mensen? Stuur dan zo snel mogelijk je CV en motivatie naar sollicitatie@zuyderleven.nl of neem direct contact met ons op telefoonnummer 076 – 5 310 410.

Verras ons, dan verrassen wij jou 🙂