Vacature: Hypotheekadviseur

26 apr. 2022 15:30 , Communicatie & Marketing , Werken bij Zuyderleven ,

Hypotheekadviseur

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de financiële dienstverlening bij een informele, jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie? Haal je voldoening uit mensen verder helpen? En denk jij liever in oplossingen dan in problemen of producten?

Voor de uitbreiding van ons team in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar talent voor de functie van:

Hypotheekadviseur x/m/v

Als Hypotheekadviseur inventariseer en adviseer je relaties op het gebied van hypotheken. Op basis van de inventarisatie ga je de verschillende mogelijkheden na en stel je een advies op dat je vervolgens bespreekt met de relatie. Je vraagt daarna de hypotheekofferte bij de gekozen geldverstrekker aan. Je kunt snel schakelen met de Trajectmanager Hypotheken die het traject in goede banen zal leiden. Je onderhoudt contacten met bestaande relaties en je brengt nieuwe relaties aan.

Wij bieden je een uitdagende rol met veel verantwoordelijkheid in een dynamische en groeiende organisatie. Wij werken met passie en trots voor onze relaties en ons bedrijf.

Ben je enthousiast over deze functie, heb je affiniteit met hypotheken en -nog veel belangrijker- met mensen? Stuur dan zo snel mogelijk je CV en motivatie naar sollicitatie@zuyderleven.nl of neem direct contact met ons op telefoonnummer 076 – 5 310 410.

Verras ons, dan verrassen wij jou 🙂