Samen tegen eenzaamheid in Lekkerkerk

22 nov. 2022 16:00 , Communicatie & Marketing , MVO , Tags : ,

Verpleeghuis De Breeje Hendrick in Lekkerkerk wil graag een jukebox aanschaffen voor alle bewoners van het verpleeghuis én alle buurtbewoners die op zoek zijn naar gezelligheid en saamhorigheid. Een mooi initiatief dat bijdraagt aan een sociaal vitaal Lekkerkerk.

Samen tegen eenzaamheid in Lekkerkerk

Elke maand kan iedereen straks onder het genot van een hapje en drankje genieten van ouderwetse liedjes. Een plaatje aanvragen hoort er natuurlijk ook bij. Met Corry en de Rekels, Dennie Christian en Elvis gaan de voetjes vast van de vloer!

Samen tegen eenzaamheid in Lekkerkerk

Donaties zijn meer dan welkom

Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Ook Verpleeghuis de Breeje Hendrick kan jouw hulp heel goed gebruiken. Met de aanschaf van de jukebox willen we meer mensen samenbrengen en zo eenzaamheid tegengaan. Daarom zijn donaties vanuit Lekkerkerk en omgeving meer dan welkom. Hoe meer steun, hoe beter. Zo dragen we samen bij aan een fijne plek voor iedereen. Want een sociaal Lekkerkerk maken we samen.

Steun Verpleeghuis de Breeje Hendrick en doneer via deze link of scan de QR code! De actie loopt tot 28-12-2022.

Samen tegen eenzaamheid in Lekkerkerk

Meer over Samen voor de buurt

Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Zo zorgen we samen voor een buurt waarin je fijn woont, je thuis voelt en waar mensen naar elkaar omkijken. Dát willen RegioBank en Zuyderleven ook voor Lekkerkerk.