Samen in beweging: Sportkamp S.V. Maaskantse Boys

8 jun. 2022 12:00 , Communicatie & Marketing , MVO, Nieuws ,

Al tientallen jaren organiseert S.V. Maaskantse Boys een sportkamp voor de eigen voetbaljeugd. Dit jaar gaf de vereniging voor het eerst alle jeugd uit het dorp de gelegenheid het sportkamp bij te wonen.

Afgelopen zondag werd het sportkamp met een zeskamp afgesloten. Ondanks het wat mindere weer hebben de kinderen en de organisatie er een leuke en sportieve middag van gemaakt.

Voor veel kinderen is dit hét evenement van het jaar, waar ze met vriendjes en vriendinnetjes een gezellig weekend hebben en waar sport en spel centraal staan. Samen met Nh1816 Verzekeringen zijn wij er trots op dat wij als hoofdsponsors een bijdrage hebben kunnen leveren.

Samen in beweging

De coöperatie Nh1816 steunt lokale evenementen met een maatschappelijk karakter. Het sportkamp van Maaskantse Boys verbindt de jeugd van Maren-Kessel en ’t Wild. Mede daardoor is Nh1816 graag hoofdsponsor van dit event.

Zuyderleven en Maaskantse Boys

Onze band met S.V. Maaskantse Boys bestaat al een hele tijd. Eerst als Van Hooft & Postema, later als Kompas Financiën, en nu dus onder de naam Zuyderleven. En dat blijft zo, want onlangs heeft Zuyderleven Groep haar sponsorcontract met MKB verlengd tot 2026.

Sportkamp S.V. Maaskantse Boys Sportkamp S.V. Maaskantse Boys Sportkamp S.V. Maaskantse Boys Sportkamp S.V. Maaskantse Boys Sportkamp S.V. Maaskantse Boys