Zuyderleven

Dan weet je het zeker

Zakelijk lenen bij RegioBank

Starten met je onderneming, of de volgende stap zetten. RegioBank zakelijk is er speciaal voor kleinzakelijke ondernemers.

Waarom RegioBank?

 • RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. In die tijd is RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt.
 • Bij RegioBank heb je altijd persoonlijk contact met jouw eigen Zelfstandig Adviseur.
 • Zuyderleven, Zelfstandig Adviseur van RegioBank, is net als jij een lokale ondernemer. Onze kennis van de buurt en de lokale markt zetten we graag in voor de juiste financiering.

 

Zuyderleven, Zelfstandig Adviseur Regiobank - Zakelijk lenen bij RegioBank

RegioBank Bedrijfshypotheek

Droom je van een eigen bedrijfspand? Zoek je een (opslag)ruimte? Of wil je een pand voor jouw winkel of restaurant?

Bij het kopen van bedrijfspand krijg je meestal te maken met een zakelijke hypotheek voor de financiering van het pand. Zuyderleven, Zelfstandig Adviseur RegioBank, helpt je graag bij al jouw vragen en de aanvraag.

Bedrijfshypotheek in het kort

 • Hypotheek vanaf € 50.000
  Jouw adviseur bespreekt jouw maximale hypotheekbedrag met je tijdens een persoonlijk gesprek. De looptijd is maximaal 20 jaar. Dit biedt zekerheid voor de klant.
 • Financiering tot 90% mogelijk
  Je kunt een financiering standaard voor 80% en in sommige gevallen tot 90% van de marktwaarde aanvragen. Tarieven zijn concurrerend en transparant.
 • Tot 40% verhuur toegestaan
  Je mag tot 40% van jouw pand (op basis van vierkante meters vloeroppervlak) verhuren aan een andere ondernemer.
 • Lineair aflossen in 20 jaar
  De Bedrijfshypotheek die je afsluit kun je in maximaal 20 jaar aflossen. Ieder jaar los je minimaal 5% van je zakelijke hypotheek af. Je mag kosteloos 5% extra aflossen per jaar.

 

Zuyderleven, Zelfstandig Adviseur Regiobank - Zakelijk lenen bij RegioBank

RegioBank Rekening-courant Krediet

Ons zakelijk krediet geeft je extra financiële ruimte. Handig wanneer je een nieuwe voorraad voor jouw winkel wilt kopen of lang moet wachten op openstaande facturen.

Rekening-courant Krediet in het kort

 • Kredietlimiet tot € 50.000
  Rood staan op je zakelijke rekening tot maximaal € 50.000. De bank reserveert een bedrag voor je waarvan je tot een vastgestelde limiet geld kunt opnemen wanneer je dit nodig hebt.
 • Flexibel geld opnemen en terugstorten
  Bepaal zelf wanneer je gebruik maakt van jouw krediet en hoeveel geld je leent. Als je geld ontvangt van je klanten kun je jouw opgenomen krediet aflossen.
 • Hulp van een eigen adviseur
  Zuyderleven, jouw Zelfstandig Adviseur in de buurt, helpt je persoonlijk bij je aanvraag.
 • Binnen 1 werkdag te gebruiken
  Is je krediet goedgekeurd? Dan kun je dit binnen 1 werkdag al gebruiken.

Meer weten?

Je leest meer over Zakelijke financiering op regiobank.nl/zakelijk/bedrijf-laten-groeien.html. Bezoek ook de adviseurspagina’s van onze kantoren ‘s-Hertogenbosch en Lekkerkerk op de site van RegioBank. En wil je een afspraak met één van onze cliëntadviseurs maken? Neem contact met ons op.

Zuyderleven helpt. Dan weet je het zeker!