Wij helpen je graag bij de verkoop van jouw huis in Princenhage

  Bel ons direct

  (0)76 – 5 310 410

  Jeroen<br> Bakker
  Jeroen
  Bakker
  Ron <br> Dirkse
  Ron
  Dirkse
  Kevin<br> Huijbregts
  Kevin
  Huijbregts

  Met zekerheid
  je huis verkopen

  Jouw huis snel verkocht!

  Jarenlange ervaring
  in de makelaardij

  Actief op zoek
  naar kopers

  Snel je huis in Princenhage verkopen?

  Als voormalige zelfstandige gemeente is Princenhage tegenwoordig een wijk van Breda. De wijk heeft 8.535 inwoners en 3.850 huishoudens. De centrale ligging van Princenhage, tussen de A16 en het centrum van Breda, is een van de grote pluspunten van de wijk. Om jouw huis zo goed mogelijk te verkopen is het belangrijk om deze op de juiste manier te positioneren binnen de huizenmarkt van Princenhage.

  Zuyderleven heeft jarenlange ervaring als makelaar in Princenhage en kent de woningmarkt hier als geen ander. Wij zorgen voor een bod op je huis, en geen bord.

  De juiste koper in Princenhage

  Een goede makelaar kent een wijk vanbinnen en vanbuiten. Hij weet wat er binnen de huizenmarkt speelt en kent de doelgroep. Want wat zijn de voordelen van jouw buurt en welk type woning is erg in trek in de wijk Princenhage? Wat zijn populaire wensen vanuit de doelgroep en welke pluspunten heeft jouw huis? Stuk voor stuk vragen die een goede makelaar moet kunnen beantwoorden. Want een karakteristieke hoekwoning aan de Haagsemarkt vraagt om een andere strategie dan een modern appartement vlakbij de levendige woonboulevard van Breda.

  Help mij met de verkoop

  Waarom Zuyderleven?

  De makelaars van Zuyderleven hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het kopen en verkopen van huizen in met name de regio’s Breda en ‘s-Hertogenbosch. Zuyderleven neemt het gehele verkooptraject van je over, zodat je niets meer hoeft te doen en je geen zorgen hoeft te maken over de verkoop van je huis. Onze makelaars werken efficiënt en efficiënt waardoor een dubbele hypotheek vaak voorkomen kan worden.

  Voordat we op zoek gaan naar een koper voor je woning, bepalen we vrijblijvend de waarde van je huis. Bij Zuyderleven hoef je pas te betalen als je woning verkocht is.

  Ben je klaar voor de volgende stap?

  Wil jij je woning verkopen, maar heb je nog geen nieuwe woning op het oog? Ook voor het kopen van een huis ben je bij Zuyderleven aan het juiste adres.

  Wil je meer informatie over het kopen of verkopen van een huis? Of wil je meer weten over de mogelijkheden die de makelaars van Zuyderleven je te bieden hebben? Neem contact met ons op.

   

  De makelaars van Zuyderleven

  De voordelen van Zuyderleven als makelaar:

  • Jarenlange ervaring
  • Specialist in Princenhage
  • Verzorging van het gehele verkooptraject
  • Gratis waardebepaling van je huis
  • Betaling pas na verkoop van je huis

  Wij helpen jou je huis te verkopen

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.