Wij helpen je graag bij de verkoop van jouw huis in het Ginneken

  Bel ons direct

  (0)76 – 5 310 410

  Jeroen<br> Bakker
  Jeroen
  Bakker
  Ron <br> Dirkse
  Ron
  Dirkse
  Kevin<br> Huijbregts
  Kevin
  Huijbregts

  Met zekerheid
  je huis verkopen

  Jouw huis snel verkocht!

  Jarenlange ervaring
  in de makelaardij

  Actief op zoek
  naar kopers

  Snel je huis in het Ginneken verkopen?

  Heb je plannen om te gaan verhuizen? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk jouw huidige eigen huis verkopen.

  Zuyderleven kent de huizenmarkt in het Ginneken vanbinnen en vanbuiten. De karakteristieke, vooroorlogse wijk Ginneken heeft 5.370 inwoners en 2.270 woningen. In deze geliefde wijk van Breda is het dus erg belangrijk om jouw woning zo goed mogelijk te positioneren binnen de huizenmarkt. Een goede makelaar is daarom erg belangrijk. Of je nu een statig herenhuis verkoopt aan de Mark of een modern en luxueus appartement aan de Ginnekenmarkt. Zuyderleven begeleidt de verkoop tot in de puntjes.

  Ook in de huidige markt is het erg belangrijk om eerst jouw huis te verkopen voordat je een ander huis koopt. Want als je de nieuwe woning betrekt terwijl je ‘oude’ eigen huis nog niet verkocht is, betaal je immers dubbele hypotheeklasten. En daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

  De juiste koper

  Zuyderleven zoekt voor jou de beste koper. Om de juiste koper te vinden moet een makelaar van alles op de hoogte zijn. Wat zijn bijvoorbeeld gerichte wensen van potentiële kopers? Welke buurt is erg in trek? Wat voor type huizen zijn momenteel erg populair? Maar ook andersom: wat zijn de pluspunten van jouw huis? Of de pluspunten van de buurt? Met antwoorden op al dit soort vragen positioneren we jouw woning binnen de markt. Vervolgens gaan wij op zoek naar de beste match om jouw huis in het Ginneken te verkopen.

  Help mij met de verkoop

  Waarom Zuyderleven?

  De makelaars van Zuyderleven hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het kopen en verkopen van huizen in met name de regio’s Breda en ‘s-Hertogenbosch. Zuyderleven neemt het gehele verkooptraject van je over, zodat je niets meer hoeft te doen en je geen zorgen hoeft te maken over de verkoop van je huis. Onze makelaars werken efficiënt en efficiënt waardoor een dubbele hypotheek vaak voorkomen kan worden.

  Voordat we op zoek gaan naar een koper voor je woning, bepalen we vrijblijvend de waarde van je huis. Bij Zuyderleven hoef je pas te betalen als je woning verkocht is.

  Ben je klaar voor de volgende stap?

  Wil jij je woning verkopen, maar heb je nog geen nieuwe woning op het oog? Ook voor het kopen van een huis ben je bij Zuyderleven aan het juiste adres.

  Wil je meer informatie over het kopen of verkopen van een huis? Of wil je meer weten over de mogelijkheden die de makelaars van Zuyderleven je te bieden hebben? Neem contact met ons op.

   

  De makelaars van Zuyderleven

  Verkoopwaarde bepalen van jouw woning

  Zuyderleven neemt graag de gehele verkoop van jouw woning voor je uit handen. Zo bepalen we allereerst de verkoopwaarde van jouw huis, geheel gratis. Daarna starten we het verkooptraject en begeleiden we je vanaf de allereerste bezichtiging tot de daadwerkelijke verkoop van je huis. Wij zorgen voor een zorgeloos verkooptraject met als doel de hoogste prijs voor jouw woning in het Ginneken.

  Wij helpen jou je huis te verkopen

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.