Wij helpen je graag jouw huis in Dorst te verkopen

  Bel ons direct

  (0)76 – 5 310 410

  Jeroen<br> Bakker
  Jeroen
  Bakker
  Ron <br> Dirkse
  Ron
  Dirkse
  Kevin<br> Huijbregts
  Kevin
  Huijbregts

  Met zekerheid
  je huis verkopen

  Jouw huis snel verkocht!

  Jarenlange ervaring
  in de makelaardij

  Actief op zoek
  naar kopers

  Snel je huis in Dorst verkopen?

  Zuyderleven heeft jarenlange ervaring als verkoopmakelaar in Dorst. Met zo’n 2.480 inwoners en 955 woningen is Dorst een mooi dorpje in de gemeente Oosterhout. Het dorp wordt omgeven door natuurgebied Boswachterij Dorst. Gelegen aan de oude weg tussen Breda en Tilburg is de ligging zowel rustig als centraal.

  Heb je plannen om te gaan verhuizen? Ook in de huidige markt is het erg belangrijk om eerst jouw huis te verkopen voordat je een ander huis koopt. Want als je de nieuwe woning betrekt terwijl je ‘oude’ eigen huis nog niet verkocht is, betaal je immers dubbele hypotheeklasten. En daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

  De makelaars van Zuyderleven helpen je bij de verkoop van jouw huis. Wij zorgen voor een bod op je huis, en geen bord.

  Het vinden van de juiste koper in Dorst

  Verkoop je een vrijstaande gezinswoning aan de Rijksweg? Of gaat het om een oude boerderijwoning aan de Baarschotsestraat?

  Om wat voor huis het ook gaat, Zuyderleven weet jouw woning goed te positioneren binnen de huizenmarkt, om zo jouw woning zo goed mogelijk te kunnen verkopen. Met kennis over de pluspunten van de buurt, woning en over de wensen van potentiële kopers. Welke wijken zijn het meest in trek? Wat maakt jouw woning zo aantrekkelijk? En wat past het beste bij een koper? Op deze manier koppelen we een koper aan jouw woning en zorgen we voor de juiste match.

  Help mij met de verkoop

  Verkoopwaarde bepalen van uw woning in Dorst

  Om jouw woning zo goed mogelijk te kunnen verkopen bepalen we eerst de verkoopwaarde. Dit doen we geheel gratis. Vervolgens nemen we het gehele verkooptraject van jou over. Zodat je zo snel mogelijk jouw huis verkoopt in Dorst en niet met dubbele hypotheeklasten blijft zitten. Alles wordt tot in de puntjes geregeld met als doel een snel en soepel verkoopproces met de hoogst mogelijke prijs voor jouw woning.

   

  Waarom Zuyderleven?

  De makelaars van Zuyderleven hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het kopen en verkopen van huizen in met name de regio’s Breda en ‘s-Hertogenbosch. Zuyderleven neemt het gehele verkooptraject van je over, zodat je niets meer hoeft te doen en je geen zorgen hoeft te maken over de verkoop van je huis. Onze makelaars werken efficiënt en efficiënt waardoor een dubbele hypotheek vaak voorkomen kan worden.

  Voordat we op zoek gaan naar een koper voor je woning, bepalen we vrijblijvend de waarde van je huis. Bij Zuyderleven hoef je pas te betalen als je woning verkocht is.

  Ben je klaar voor de volgende stap?

  Wil jij je woning verkopen, maar heb je nog geen nieuwe woning op het oog? Ook voor het kopen van een huis ben je bij Zuyderleven aan het juiste adres.

  Wil je meer informatie over het kopen of verkopen van een huis? Of wil je meer weten over de mogelijkheden die de makelaars van Zuyderleven je te bieden hebben? Neem contact met ons op.

   

  De makelaars van Zuyderleven

  De voordelen van Zuyderleven als makelaar:

  • Jarenlange ervaring
  • Specialist in Dorst
  • Verzorging van het gehele verkooptraject
  • Gratis waardebepaling van je huis
  • Betaling pas na verkoop van je huis

  Wij helpen jou je huis te verkopen

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.