Wij helpen je graag bij verkoop van jouw huis in Breda

  Bel ons direct

  (0)76 – 5 310 410

  Mike <br> de Sprong
  Mike
  de Sprong
  Henk <br> Postema
  Henk
  Postema
  Suzanne <br> van den Bersselaar
  Suzanne
  van den Bersselaar
  Chantal <br> van Gemert
  Chantal
  van Gemert

  Met zekerheid
  je huis verkopen

  Jouw huis snel verkocht!

  Jarenlange ervaring
  in de makelaardij

  Actief op zoek
  naar kopers

  Snel je huis in Breda verkopen?

  Met 62.620 woningen en 142.270 inwoners is deze woningmarkt in Breda enorm levendig. 54% van de inwoners in Breda is tussen de 25 en 65 jaar oud. Met een grote groep mensen die op zoek is naar een huis is er dan ook een enorme variatie in vraag en aanbod. Van kant-en-klare starterswoningen tot eengezinswoningen en luxe appartementen.

  Wil jij jouw huis in Breda verkopen? Zuyderleven heeft jarenlange ervaring in het kopen en verkopen van huizen in, om en nabij Breda. Wij zorgen voor een bod op je huis, en geen bord.

  De juiste koper voor jouw huis

  Door een jarenlange ervaring als verkoopmakelaar in Breda kennen de makelaars van Zuyderleven de markt als geen ander. Ze weten waar vraag naar is en wat het aanbod is. Welke wijken zijn in trek? Welke wijk sluit het beste aan bij de koper?

  Maar ook voor jou als verkoper:
  Hoe plaats je jouw woning zo representatief mogelijk in de markt? Wat zijn pluspunten van de buurt waarin jouw woning staat? Wat is wenselijk en wat is haalbaar bij het bepalen van de verkoopprijs?

  Verkoop je een appartement met uitzicht op de grote kerk of een herenhuis in het Ginneken? Heb je een eengezinswoning in Teteringen of gaat het om een kluspand in Belcrum? Zuyderleven neemt de gehele verkoop over en koppelt de juiste koper aan jouw woning.

  Help mij met de verkoop

  Verkoopwaarde bepalen van uw woning in Breda

  Om jouw huis in Breda te verkopen is het belangrijk om de verkoopwaarde van de woning te bepalen. Zuyderleven bepaalt gratis de waarde van jouw huis, voordat er gezocht wordt naar kopers. Je betaalt pas wanneer we jouw woning verkocht hebben. Alles wordt tot in de puntjes geregeld met als doel dat jij de hoogst mogelijke prijs ontvangt voor jouw huis.

   

  Waarom Zuyderleven?

  De makelaars van Zuyderleven hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het kopen en verkopen van huizen in met name de regio’s Breda en ‘s-Hertogenbosch. Zuyderleven neemt het gehele verkooptraject van je over, zodat je niets meer hoeft te doen en je geen zorgen hoeft te maken over de verkoop van je huis. Onze makelaars werken efficiënt en efficiënt waardoor een dubbele hypotheek vaak voorkomen kan worden.

  Voordat we op zoek gaan naar een koper voor je woning, bepalen we vrijblijvend de waarde van je huis. Bij Zuyderleven hoef je pas te betalen als je woning verkocht is.

  Ben je klaar voor de volgende stap?

  Wil jij je woning verkopen, maar heb je nog geen nieuwe woning op het oog? Ook voor het kopen van een huis ben je bij Zuyderleven aan het juiste adres.

  Wil je meer informatie over het kopen of verkopen van een huis? Of wil je meer weten over de mogelijkheden die de makelaars van Zuyderleven je te bieden hebben? Neem contact met ons op.

   

  De voordelen van Zuyderleven als makelaar:

  • Jarenlange ervaring
  • Specialist in Breda en omgeving
  • Verzorging van het gehele verkooptraject
  • Gratis waardebepaling van je huis
  • Betaling pas na verkoop van je huis

  Wij helpen jou je huis te verkopen

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.