Wij helpen u uw huis te verkopen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


Zoekt u een makelaar in Dorst?

Bel ons direct

(0)76 - 5310410

Lineke  Rooijackers


Lineke
Roijackers

Ron Dirkse


Ron
Dirkse

Jeroen Bakker


Jeroen
Bakker

Christa Mannense


Christa
Mannesse
hand-holding-up-a-key

Met zekerheid
uw huis verkopen

sold-house

Uw huis snel verkocht
om en nabij Breda

real-state-seller

Jarenlange ervaring
in de makelaardij

smart-home

Actief op zoek
naar kopers

Zoekt u een makelaar in Dorst?


Bent u op zoek naar een makelaar in Dorst? Of u nu op het punt staat om uw woning te verkopen of juist op zoek bent naar een nieuwe woning in Dorst, een goede makelaar is erg belangrijk. U zit natuurlijk niet te wachten op dubbele hypotheeklasten en wilt een zo aantrekkelijk mogelijke prijs betalen voor uw droomhuis. Zuyderleven heeft jarenlange ervaring als makelaar in Dorst en kent de omgeving en de markt dan ook als geen ander. Naast het regelen van de koop of verkoop van uw woning nemen wij ook andere zorgen uit handen. Zo zijn we tevens hypotheekadviseur, kunt u bij ons terecht voor verzekeringen en regelen we de taxatie.

Stappenplan voor de verkoop van een huis

Zuyderleven is als makelaar bij het gehele proces betrokken. Het verkooptraject verloopt volgens onderstaande vijf stappen:


  • Gratis waardebepaling van uw woning
  • Voorbereiding verkoop
  • Bezichtigingen
  • Biedingen
  • VerkoopHelp mij met de verkoop

Een goede voorbereiding van de verkoop

Met Zuyderleven als makelaar wordt alles tot in de puntjes geregeld. Ons werk is om uw woning zo goed mogelijk te positioneren binnen de huizenmarkt van Dorst. Daarom komen we langs voor het inmeten van uw woning en maken we professionele (360° foto’s). Ook plaatsen we, indien gewenst, een ‘Te koop-bord’. Bij Zuyderleven zijn al deze diensten inclusief. Om uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen, plaatsen we hem op onze website en verspreiden we hem via social media. Ook wordt hij opgenomen in ons ruime woningzoekende bestand. Ten slotte wordt hij ook bij collega-makelaars onder de aandacht gebracht.


Een woning bezichtigen

Bent u op zoek naar een woning in Dorst of heeft u er al een op het oog? Ook dan is Zuyderleven uw makelaar. We verzorgen gratis een quickscan zodat u een duidelijk beeld heeft van uw financiële mogelijkheden. Vervolgens ontvangt u bij interesse in een woning de brochure, NVM deel B en eventuele VVE stukken. Zuyderleven zet de bezichtiging in gang, begeleidt u bij de tekenafspraak om u vervolgens te kunnen feliciteren bij de sleuteloverdracht.

De voordelen van Zuyderleven als makelaar in Dorst

Omdat we door onze jarenlange ervaring als makelaar in Dorst vertrouwen in ons kunnen, brengen we geen opstart- of intrekkingskosten in rekening. Daarnaast zijn we aanspreekpunt op allerlei vlakken. Niet alleen voor de aankoop of verkoop van een woning in Dorst, maar ook voor verzekeringen, hypotheekadvies en de gehele juridische afhandeling. Actief betrokken zijn en transparante communicatie vinden we erg belangrijk. Zo weet u altijd waar u staat en wat vervolgstappen zijn. Zuyderleven lost met plezier problemen op en maakt graag uw dromen waar.

Vul onderstaand formulier in en wij

nemen vrijblijvend contact met u opAls makelaar zijn we actief in deze regio's

A58 A16 A58 A27 Etten-Leur Prinsenbeek Terheijden Breda Centrum Belcrum Breda Noord Zandberg/Sportpark Heusdenhout Brabantpark IJpelaar Ginneken Bavel Ruitersbosch Boeimeer Tuinzigt Princenhage Heuvel Ulvenhout Effen Teteringen Dorst