Doe jij mee aan de Verbeeten Challenge?

18 mrt. 2022 14:00 , Communicatie & Marketing , MVO, Nieuws ,

We mogen weer! Na een periode van lockdowns vindt op zondag 10 april eindelijk weer de Verbeeten Challenge plaats in Tilburg. Je kunt je op verschillende onderdelen sportief inzetten voor de strijd tegen kanker. Doe ook mee en meld je aan bij ons team Samen Betrokken.

Samen Betrokken

Meld je aan bij ons team. Jouw inschrijfgeld gaat dan als donatie naar het Verbeeten Fonds. Hoe meer deelnemers, hoe hoger de opbrengst! Hieronder vind je de links naar ons team per sportdiscipline. Staat de door jou gekozen discipline er niet bij? Laat het ons even weten!

Als relatie van Zuyderleven en de coöperatie Nh1816 is je inschrijving extra geld waard. Nh1816 wil graag jouw eerste sponsor zijn en doneert 15 euro. Meld je aan via de website van de Verbeeten Challenge in het team #Samenbetrokken. Stuur ook even je berichtje naar communicatie@zuyderleven.nl zodat wij op de hoogte zijn van je deelname.

 

Doe jij mee aan de Verbeeten Challenge?

 

Samen Sportief tegen Kanker
De Verbeeten Challenge daagt uit om individueel en/of als team mee te doen aan verschillende sportieve challenges. Zo zijn er dus volop verschillende disciplines en kun je buiten de al genoemde disciplines ook nog bootcampen of skeeleren. En voor de jongste sportievelingen is er een Kids Challenge. Deelnemers laten zich zo veel mogelijk sponsoren, want alle opbrengsten gaan naar het Verbeeten Fonds.

Verbeeten Fonds
Het Verbeeten Fonds stimuleert onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelmethodes door Instituut Verbeeten, het regionaal kankerbehandelcentrum in Tilburg, Breda en Den Bosch. Met de opbrengst van de Verbeeten Challenge 2022 kan een nieuwe methode voor hersenscans worden mogelijk gemaakt, die meer veiligheid en vertrouwen wekt bij patiënten dan de huidige scanapparatuur die claustrofobisch en beangstigend wordt ervaren.

Hoe schrijf je je in?

  • Ga naar de inschrijfpagina van de door jou gekozen discipline op de website van de Verbeeten Challenge
  • Meld je aan bij team #Samenbetrokken
  • Doorloop alle stappen en betaal je inschrijving
  • Laat ons weten via e-mail dat je bij ons team bent aangemeld
  • Jouw inschrijfgeld gaat als donatie naar het Verbeeten Fonds!
  • Nh1816 doneert 15 euro sponsortegoed!

Hoofdsponsor van de Verbeeten Challenge
Samen met Nh1816 Verzekeringen en twee collega assurantiekantoren uit de regio is Zuyderleven Groep hoofdsponsor van de Verbeeten Challenge. We zijn samen betrokken bij het evenement door te helpen in de organisatie en mee te doen aan de sportieve challenges.

Graag tot ziens op zondag 10 april!
Doe jij ook mee om samen met ons zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker? Wij kijken ernaar uit en zien je graag op zondag 10 april!