Doe jij mee aan de Verbeeten Challenge Breda?

24 mei. 2022 16:00 , Communicatie & Marketing , MVO, Nieuws ,

Update 10/06/2022:
Helaas heeft de organisatie moeten besluiten de Verbeeten Challenge Breda 2022 te annuleren. Je leest er hier meer over.


Na een gave editie van de Verbeeten Challenge in Tilburg gaan we voor een nog spectaculairdere editie in Breda. Op zondag 26 juni 2022 zal het startschot klinken en wij hopen dat jij erbij bent! Je kunt je op verschillende onderdelen sportief inzetten voor de strijd tegen kanker. Doe ook mee en meld je aan bij één van onze Samen Betrokken teams.

Meedoen wordt beloond!

Jouw inschrijfgeld gaat als donatie naar het Verbeeten Fonds. Hoe meer deelnemers, hoe hoger de opbrengst! Maar dat niet alleen, als relatie van Zuyderleven en de coöperatie Nh1816 is je inschrijving extra geld waard. Nh1816 wil graag jouw eerste sponsor zijn en doneert 15 euro per lid van onze Samen Betrokken teams!

Samen Sportief tegen Kanker

Bijna iedereen heeft wel te maken (gehad) met kanker. Heel veel patiënten uit onze regio ondergaan hun behandelingen bij het Instituut Verbeeten in Breda, Tilburg of Den Bosch. Om de zorg en behandelingen te blijven verbeteren is geld nodig. Daarom wordt de Verbeeten Challenge georganiseerd. Een dag waarop iedereen zich sportief in kan zetten en daarmee zoveel mogelijk geld ophaalt om de patiënten te helpen.

Verbeeten Fonds
Het Verbeeten Fonds stimuleert onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelmethodes door Instituut Verbeeten, het regionaal kankerbehandelcentrum in Breda, Tilburg en Den Bosch. Met de opbrengst van de Verbeeten Challenge 2022 kan een nieuwe methode voor hersenscans worden mogelijk gemaakt, die meer veiligheid en vertrouwen wekt bij patiënten dan de huidige scanapparatuur die als claustrofobisch en beangstigend wordt ervaren.

Inschrijven voor de Verbeeten Challenge Breda

Hoe kan ik me inschrijven?

  • Ga naar breda.verbeetenchallenge.nl/uitdagingen/actie-starten
  • Kies de sportieve uitdaging waaraan jij wilt meedoen
  • Meld je aan als teamlid van een al bestaand team en kies #Samenbetrokken
  • Doorloop alle stappen en betaal de inschrijving
  • Jouw inschrijfgeld gaat in zijn geheel als donatie naar het Verbeeten Fonds!
  • Nh1816 doneert 15 euro sponsortegoed, en ook dat bedrag gaat in zijn geheel naar het Verbeeten Fonds!

Meer informatie vind je op deze pagina.

Hoofdsponsor van de Verbeeten Challenge
Samen met Nh1816 Verzekeringen en twee collega assurantiekantoren uit de regio zijn wij hoofdsponsor van de Verbeeten Challenge. We zijn Samen Betrokken bij het evenement door te helpen in de organisatie. En natuurlijk doen we zelf ook mee aan de sportieve challenges.

Graag tot ziens op zondag 26 juni

Doe jij ook mee om samen met ons zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker? Wij zien je graag aan de start!

We gaan er zondag 26 juni een mooie sportieve dag van maken. Kom gerust even langs bij onze stand aan de finish op Breepark, voor een hapje en een drankje, ook als je niet in gelegenheid bent om mee te doen.