Carrière maken? Zuyderleven. Dan weet je het zeker!

19 mei. 2022 15:00 , Communicatie & Marketing , Werken bij Zuyderleven ,

Ben jij op zoek naar een leuke job binnen de financiële dienstverlening? Wie weet is één van deze vacatures iets voor jou!

Schadebehandelaar

Kun jij van een olifant een mug maken? Help jij dat lieve vrouwtje de boodschappen in de auto tillen? Ben jij niet snel van je stuk te brengen? Als schadebehandelaar behandel jij de schades van onze relaties op de best mogelijke manier. Je hebt naast contact met de relaties ook contact met verzekeraars, herstellers en expertisebureaus.

Locatie: Breda of ‘s-Hertogenbosch

Lees hier meer over deze vacature.

Guest Relations Employee

Help jij onze relaties verder binnen onze organisatie? Staat hospitality bij jou op nummer 1? Creëer jij voor je collega’s een prettige werkomgeving? Als Guest Relations Employee ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je hoort vragen aan en verwijst de klant naar de juiste persoon binnen onze organisatie. Je voert daarnaast voor onze RegioBank kashandelingen uit.

Locatie: ’s-Hertogenbosch

Lees hier meer over deze vacature.

Hypotheekadviseur

Als Hypotheekadviseur inventariseer en adviseer je relaties op het gebied van hypotheken. Op basis van de inventarisatie ga je de verschillende mogelijkheden na en stel je een advies op dat je vervolgens bespreekt met de relatie. Je vraagt daarna de hypotheekofferte bij de gekozen geldverstrekker aan. Je kunt snel schakelen met de Trajectmanager Hypotheken die het traject in goede banen zal leiden. Je onderhoudt contacten met bestaande relaties en je brengt nieuwe relaties aan.

Locatie: ’s-Hertogenbosch

Lees hier meer over deze vacature.

Trajectmanager Bankzaken en Particuliere Verzekeringen

Als Trajectmanager Bankzaken en Particuliere Verzekeringen ben jij het eerste aanspreekpunt voor relaties. Je adviseert over de diverse financiële maatwerkoplossingen die wij kunnen bieden. Daarbij weet je relaties keer op keer te verrassen. Elk gesprek met een relatie zie je als een kans. Je bereidt afspraken voor en voert het gehele proces voor verzekeringen en bankzaken van A tot Z uit. Daarnaast ga jij aan de slag met het opzetten en uitvoeren van commerciële acties voor het vergroten van zowel de RegioBank- als de particuliere verzekeringsportefeuille.

Locatie: Lekkerkerk

Lees hier meer over deze vacature.

Trusted Advisor Zakelijke Verzekeringen

Als Trusted Advisor Zakelijke Verzekeringen inventariseer en adviseer je zakelijke relaties op het gebied van verzekeringen. Je stelt op basis van de inventarisatie verschillende offertes samen en bespreekt deze met de relatie. Je onderhoudt contacten met bestaande relaties en daarbij breng je nieuwe relaties aan om jouw portefeuille te vergroten. Je kunt snel schakelen met de Trajectmanager Zakelijke Verzekeringen om onder andere de aanvraag van de geadviseerde verzekeringen door te voeren.

Locatie: ’s-Hertogenbosch

Lees hier meer over deze vacature.

Wil jij ook onderdeel zijn van ons team? Stuur dan zo snel mogelijk je CV en motivatie naar sollicitatie@zuyderleven.nl of neem direct contact met ons op telefoonnummer 076 – 5 310 410.