Zuyderleven

Dan weet je het zeker

Geld besparen? Ga verduurzamen!

In onze Z-News van september las je onder andere een artikel over verduurzamen. Het artikel was voor veel lezers aanleiding om contact met ons op te nemen. Logisch, de kosten voor energie rijzen de pan uit. Wij snappen dat. Maar wat kun je het beste doen en hoe ga je dat betalen? Op internet zie je door de bomen het bos niet meer en daarom zetten we graag alles op een rijtje. Daar zijn we voor!

Daarom organiseerde Zuyderleven op 15 november een webinar over dit onderwerp. Je kunt het webinar hier terugkijken.

 

Informatieavond

Hierop aansluitend zijn we op 24 november dieper op de materie ingegaan tijdens een informatieavond in het Groot Arsenaal in Bergen op Zoom.

Tijdens de goed bezochte bijeenkomst vertelde Izaak Verstraaten, manager dept finance, over de mogelijkheden die er zijn voor financiering van verduurzamingsmaatregelen, bijvoorbeeld vanuit de huidige hypotheek. Zo liet hij onder meer zien hoe je ondanks een verhoging van je hypotheek toch je maandlasten kunt verlagen.

Voor de informatieavond waren ook enkele leveranciers uitgenodigd. Totaalinstallateur Installab uit Bergen op Zoom is een familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in warmtepompen, airco’s en zonneboilers. En specialist in zonnepanelen Solar XL levert exclusief via financieel adviseurs, zodat vakkundige installatie gecombineerd wordt met verantwoorde financiële keuzes.

Na afloop van de presentatie was er gelegenheid om één-op-één in gesprek te gaan met onze hypotheekadviseurs, deskundigen en leveranciers. En daar werd volop gebruik van gemaakt.

 

 

Kortom, een prima eerste informatieavond in Bergen op Zoom. Dat smaakt naar meer.

Kon je er niet bij aanwezig zijn? Dan hebben we goed nieuws: in het nieuwe jaar organiseren we meer informatieavonden als deze, en op alle locaties. We houden je op de hoogte. Zeker weten!

 

Tekst: Bente van Schie