Wij helpen je graag jouw huis in Tuinzigt of Westerpark te verkopen

  Bel ons direct

  (0)76 – 5 310 410

  Jeroen<br> Bakker
  Jeroen
  Bakker
  Ron <br> Dirkse
  Ron
  Dirkse
  Kevin<br> Huijbregts
  Kevin
  Huijbregts

  Met zekerheid
  je huis verkopen

  Jouw huis snel verkocht!

  Jarenlange ervaring
  in de makelaardij

  Actief op zoek
  naar kopers

  Huis verkopen in Tuinzigt of Westerpark?

  Tuinzigt ligt vlakbij het centrum van Breda, heeft 4.140 huishoudens en 7.215 inwoners en is een gezellige wijk. De wijk kenmerkt zich voornamelijk door vooroorlogse eengezinswoningen. Westerpark is daarentegen een van de nieuwste wijken van Breda en heeft 1.415 huishoudens en 3.555 inwoners.

  Wil je jouw huis in Tuinzigt of Westerpark verkopen? Met hun jarenlange ervaring kennen de makelaars van Zuyderleven als geen ander de woningmarkt in de Bredase wijken Tuinzigt en Westerpark en haar omgeving. Wij zorgen voor een bod op je huis, en geen bord.

  De juiste koper in Tuinzigt of Westerpark

  Wanneer je hebt besloten om jouw huis te verkopen, gaan wij als makelaar op zoek naar de allerbeste match. Waar zijn (potentiële) kopers naar opzoek? Is een bepaald type woning momenteel erg populair? Of is er veel vraag naar een specifieke buurt? Wat zijn de pluspunten van jouw wijk én van jouw woning?

  Met antwoorden op dit soort vragen gaan wij voor je aan de slag. Om zo jouw huis zo goed mogelijk te positioneren binnen de markt. Want alleen zo kun je snel je huis verkopen in Tuinzigt of Westerpark.

  Help mij met de verkoop

   

  Waarom Zuyderleven?

  De makelaars van Zuyderleven hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het kopen en verkopen van huizen in met name de regio’s Breda en ‘s-Hertogenbosch. Zuyderleven neemt het gehele verkooptraject van je over, zodat je niets meer hoeft te doen en je geen zorgen hoeft te maken over de verkoop van je huis. Onze makelaars werken efficiënt en efficiënt waardoor een dubbele hypotheek vaak voorkomen kan worden.

  Voordat we op zoek gaan naar een koper voor je woning, bepalen we vrijblijvend de waarde van je huis. Bij Zuyderleven hoef je pas te betalen als je woning verkocht is.

  Ben je klaar voor de volgende stap?

  Wil jij je woning verkopen, maar heb je nog geen nieuwe woning op het oog? Ook voor het kopen van een huis ben je bij Zuyderleven aan het juiste adres.

  Wil je meer informatie over het kopen of verkopen van een huis? Of wil je meer weten over de mogelijkheden die de makelaars van Zuyderleven je te bieden hebben? Neem contact met ons op.

   

  De makelaars van Zuyderleven

  De voordelen van Zuyderleven als makelaar:

  • Jarenlange ervaring
  • Specialist in wijken Tuinzigt en Westerpark in Breda
  • Verzorging van het gehele verkooptraject
  • Gratis waardebepaling van je huis
  • Betaling pas na verkoop van je huis

  Wij helpen jou je huis te verkopen

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.