Wij helpen je graag bij de verkoop van je huis in ‘s-Hertogenbosch

  Bel ons direct

  (0)73 – 646 1830

  Jeroen<br> Bakker
  Jeroen
  Bakker
  Ron <br> Dirkse
  Ron
  Dirkse
  Kevin<br> Huijbregts
  Kevin
  Huijbregts

  Met zekerheid
  je huis verkopen

  Jouw huis snel verkocht!

  Jarenlange ervaring
  in de makelaardij

  Actief op zoek
  naar kopers

  Snel je huis in ‘s-Hertogenbosch verkopen?

  ‘s-Hertogenbosch, de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant, kent een lange historie. Al rond 1160 werd Den Bosch het bestuurlijk centrum in het noorden van het Hertogdom Brabant. De markante Sint-Janskathedraal, de bastions, de vestingwerken en het historisch -en vooral ook gezellige- centrum zijn beschermd erfgoed.

  In en rond het Paleiskwartier concentreert zich het onderwijscentrum van de regio. De stad kent een groot aantal bedrijven die zich richten op zakelijke en financieel dienstverlening, de grootste bierbrouwer van het land heeft een vestiging in Den Bosch, en op de industrieterreinen zijn kleine en grote bedrijven actief. Dankzij de A2 en A59 én het treinstation kunnen inwoners makkelijk alle kanten op: een belangrijk pluspunt voor potentiële kopers.

  Ook in de huidige markt is het erg belangrijk om eerst jouw huis te verkopen voordat je een ander huis koopt. Want als je de nieuwe woning betrekt terwijl je ‘oude’ eigen huis nog niet verkocht is, betaal je immers dubbele hypotheeklasten. En daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

  Zuyderleven heeft al jarenlang ervaring als verkoopmakelaar in ‘s-Hertogenbosch. Wij zorgen voor een bod op je huis, en geen bord.

  De juiste koper in ‘s-Hertogenbosch

  Als makelaar is het belangrijk om precies te weten wat er speelt. Welke wijken zijn op dit moment het meest in trek? Welke woonwensen hebben potentiële kopers? Maar ook andersom: wat zijn de voordelen van de buurt waarin jouw woning staat? Wat zijn de pluspunten van jouw woning en hoe zetten we die zo aantrekkelijk mogelijk in de markt? Met ruim 111.000 inwoners en 54.800 woningen in ‘s-Hertogenbosch is het belangrijk dat je makelaar hier een goed beeld van heeft.

  Of het nu gaat om een appartement in de buurt van het station, een startershuis in een van de stadswijken of een luxueus vrijstaand pand aan de rand van Den Bosch, Zuyderleven koppelt jouw woning aan de juiste koper. Zuyderleven. Dan weet je het zeker!

  Help mij met de verkoop

  Verkoopwaarde bepalen van uw woning in ‘s-Hertogenbosch

  Voordat we gaan zoeken naar kopers moet eerst de verkoopwaarde van je woning worden bepaald. Zuyderleven doet dit geheel gratis. Vervolgens nemen we de gehele verkoop uit handen en wordt alles tot in de puntjes geregeld. Zo kun je zorgeloos jouw huis in ‘s-Hertogenbosch verkopen. De focus ligt daarbij niet alleen op een zorgeloze verkoop, maar ook op een zo hoog mogelijke prijs voor jouw huis.

   

  Waarom Zuyderleven?

  De makelaars van Zuyderleven hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het kopen en verkopen van huizen in met name de regio’s Breda en ‘s-Hertogenbosch. Zuyderleven neemt het gehele verkooptraject van je over, zodat je niets meer hoeft te doen en je geen zorgen hoeft te maken over de verkoop van je huis. Onze makelaars werken efficiënt en efficiënt waardoor een dubbele hypotheek vaak voorkomen kan worden.

  Voordat we op zoek gaan naar een koper voor je woning, bepalen we vrijblijvend de waarde van je huis. Bij Zuyderleven hoef je pas te betalen als je woning verkocht is.

  Ben je klaar voor de volgende stap?

  Wil jij je woning verkopen, maar heb je nog geen nieuwe woning op het oog? Ook voor het kopen van een huis ben je bij Zuyderleven aan het juiste adres.
  Wil je meer informatie over het kopen of verkopen van een huis? Of wil je meer weten over de mogelijkheden die de makelaars van Zuyderleven je te bieden hebben? Neem contact met ons op.

   

  De makelaars van Zuyderleven

  De voordelen van Zuyderleven als makelaar:

  • Jarenlange ervaring
  • Specialist in ‘s-Hertogenbosch
  • Verzorging van het gehele verkooptraject
  • Gratis waardebepaling van je huis
  • Betaling pas na verkoop van je huis

  Wij helpen jou je huis te verkopen

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.