Wij helpen je graag jouw huis in IJpelaar of Overakker te verkopen

  Bel ons direct

  (0)76 – 5 310 410

  Jeroen<br> Bakker
  Jeroen
  Bakker
  Ron <br> Dirkse
  Ron
  Dirkse
  Kevin<br> Huijbregts
  Kevin
  Huijbregts

  Met zekerheid
  je huis verkopen

  Jouw huis snel verkocht!

  Jarenlange ervaring
  in de makelaardij

  Actief op zoek
  naar kopers

  Snel je huis in IJpelaar of Overakker verkopen?

  Ook in de huidige markt is het erg belangrijk om eerst jouw huis te verkopen voordat je een ander huis koopt. Want als je de nieuwe woning betrekt terwijl je ‘oude’ eigen huis nog niet verkocht is, betaal je immers dubbele hypotheeklasten. En daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

  Wanneer jij jouw huis in IJpelaar of Overakker gaat verkopen, dan wil je natuurlijk dat alles zo snel en goed mogelijk geregeld is. Een goede makelaar kan je hierbij helpen.

  Zuyderleven is als geen ander bekend in IJpelaar en Overakker. Met maar liefst 2.935 huishoudens en 5.805 inwoners behoren IJpelaar en Overakker tot de grotere wijken van Breda. Of je nu jouw ruime jaren ‘30 woning of je moderne appartement wilt verkopen, Zuyderleven begeleidt de verkoop van jouw huis tot in de puntjes.

  Het vinden van de juiste koper

  Zoals je van een goede makelaar mag verwachten, kent Zuyderleven de wijken IJpelaar en Overakker vanbinnen en vanbuiten. Wat zijn de pluspunten van jouw wijk en welke locaties zijn erg geliefd? Maar ook de wensen van de potentiële kopers worden in kaart gebracht. Wat voor type woningen zijn erg populair? En welke pluspunten heeft je huis die hierop aansluiten? Stuk voor stuk vragen die een goede makelaar moet kunnen beantwoorden.

  Met de antwoorden op deze vragen bepalen we de juiste positionering van jouw woning binnen de markt. Vervolgens gaan wij op zoek naar de juiste kopers om de verkoop van jouw huis in IJpelaar of Overakker zo snel én goed mogelijk te regelen.

  Help mij met de verkoop

  Waarom Zuyderleven?

  De makelaars van Zuyderleven hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het kopen en verkopen van huizen in met name de regio’s Breda en ‘s-Hertogenbosch. Zuyderleven neemt het gehele verkooptraject van je over, zodat je niets meer hoeft te doen en je geen zorgen hoeft te maken over de verkoop van je huis. Onze makelaars werken efficiënt en efficiënt waardoor een dubbele hypotheek vaak voorkomen kan worden.

  Voordat we op zoek gaan naar een koper voor je woning, bepalen we vrijblijvend de waarde van je huis. Bij Zuyderleven hoef je pas te betalen als je woning verkocht is.

  Ben je klaar voor de volgende stap?

  Wil jij je woning verkopen, maar heb je nog geen nieuwe woning op het oog? Ook voor het kopen van een huis ben je bij Zuyderleven aan het juiste adres.

  Wil je meer informatie over het kopen of verkopen van een huis? Of wil je meer weten over de mogelijkheden die de makelaars van Zuyderleven je te bieden hebben? Neem contact met ons op.

   

  De makelaars van Zuyderleven

  De voordelen van Zuyderleven als makelaar:

  • Jarenlange ervaring
  • Specialist in de wijken IJpelaar en Overakker in Breda
  • Verzorging van het gehele verkooptraject
  • Gratis waardebepaling van je huis
  • Betaling pas na verkoop van je huis

  Wij helpen jou je huis te verkopen

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.