Wij helpen u graag uw huis te verkopen in de wijk IJpelaar of Overakker.

Bel ons direct

(0)76 - 5310410

Lineke  Rooijackers


Lineke
Roijackers

Ron Dirkse


Ron
Dirkse

Jeroen Bakker


Jeroen
Bakker

Christa Mannense


Christa
Mannesse
hand-holding-up-a-key

Met zekerheid
uw huis verkopen

sold-house

Uw huis snel verkocht
om en nabij Breda

real-state-seller

Jarenlange ervaring
in de makelaardij

smart-home

Actief op zoek
naar kopers

Huis verkopen IJpelaar of Overakker


Wanneer u uw huis wilt verkopen in IJpelaar of Overakker, dan wilt u natuurlijk dat alles zo snel en goed mogelijk geregeld is. Een goede makelaar kan u hierbij helpen. Zuyderleven is als geen ander bekend in IJpelaar en Overakker. Met maar liefst 2.935 huishoudens en 5.805 inwoners behoren IJpelaar en Overakker tot een van de grotere wijken van Breda. Door het grote aanbod is het echter wel belangrijk uw woning zo goed mogelijk te positioneren binnen de huizenmarkt. Een goede makelaar is daarom erg belangrijk. Of u nu een ruime jaren ‘30 woning of een modern appartement wilt verkopen, Zuyderleven begeleidt de verkoop van uw huis tot in de puntjes.

Het vinden van de juiste koper in IJpelaar of Overakker

Wilt u uw huis verkopen in IJpelaar of Overakker? Dan is goede kennis van de wijk erg belangrijk.


Zoals u van een goede makelaar mag verwachten, kent Zuyderleven de wijk vanbinnen en vanbuiten. Wat zijn de pluspunten van de wijk en welke locaties zijn erg geliefd? Maar ook de wensen van de potentiële kopers worden in kaart gebracht. Wat voor type woningen zijn erg populair? En welke pluspunten heeft uw huis die hierop aansluiten? Stuk voor stuk vragen die een goede makelaar moet kunnen beantwoorden.


Met de antwoorden op deze vragen bepalen we de juiste positionering van uw woning binnen de markt. Vervolgens gaan wij op zoek naar de juiste kopers om de verkoop van uw huis in IJpelaar of Overakker zo snel én goed mogelijk te regelen.

Help mij met de verkoop

Verkoopwaarde bepalen van uw woning in IJpelaar of Overakker

Het bepalen van de verkoopwaarde van uw woning in IJpelaar of Overakker is de eerste stap van de verkoop. Dit doen wij bij Zuyderleven geheel gratis. Daarna starten we het verkooptraject. Tijdens dit traject begeleiden wij u bij iedere stap: van de eerste bezichtiging tot de daadwerkelijke verkoop van uw huis. Zo wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Bijkomend voordeel is dat u bij Zuyderleven pas betaalt wanneer de woning is verkocht.

De voordelen van Zuyderleven als makelaar:

  • Jarenlange ervaring;
  • Specialist in de regio Breda;
  • Regelt de gehele verkoop;
  • Gratis waardebepaling van uw huis;
  • Betaling pas na verkoop van uw huis.

Vul onderstaand formulier in en wij

nemen vrijblijvend contact met u op

A58 A16 A58 A27 Etten-Leur Prinsenbeek Terheijden Breda Centrum Belcrum Breda Noord Zandberg/Sportpark Heusdenhout Brabantpark IJpelaar Ginneken Bavel Ruitersbosch Boeimeer Tuinzigt Princenhage Heuvel Ulvenhout Effen Teteringen Dorst