Wij helpen u uw huis te verkopen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


Zoekt u een makelaar in Ulvenhout?

Bel ons direct

(0)76 - 5310410

Lineke  Rooijackers


Lineke
Roijackers

Ron Dirkse


Ron
Dirkse

Jeroen Bakker


Jeroen
Bakker

Christa Mannense


Christa
Mannesse
hand-holding-up-a-key

Met zekerheid
uw huis verkopen

sold-house

Uw huis snel verkocht
om en nabij Breda

real-state-seller

Jarenlange ervaring
in de makelaardij

smart-home

Actief op zoek
naar kopers

Zoekt u een makelaar in Ulvenhout?


Gaat u binnenkort uw huis verkopen? Of heeft u uw droomhuis op het oog? Zorg er dan voor dat u ondersteund wordt door een goede makelaar. Zuyderleven heeft jarenlange ervaring in zowel de koop als verkoop van huizen en appartementen in Ulvenhout. Daarnaast begeleiden we u ook als hypotheekadviseur en verzorgen we indien nodig de taxatie van uw woning. Zo zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk uw huis verkoopt en andersom niet de hoofdprijs betaalt voor een nieuwe woning.

Stappenplan voor de verkoop van een huis

Een verkooptraject bij Zuyderleven verloopt altijd via de volgende vijf stappen:


  • Gratis waardebepaling van uw woning
  • Voorbereiding verkoop
  • Bezichtigingen
  • Biedingen
  • Verkoop


Help mij met de verkoop

Een goede voorbereiding van de verkoop

Het hoofddoel van Zuyderleven als makelaar in Ulvenhout is natuurlijk het zo goed mogelijk positioneren van uw woning binnen de markt. Wij nemen daarom de gehele verkoop uit handen waarbij alles tot in de puntjes wordt geregeld. We meten uw woning in, maken professionele (360°) foto’s en plaatsen desgewenst een ‘Te koop’-bord. Om uw woning breed onder de aandacht te brengen, plaatsen we hem op internet en verspreiden we hem ook via social media. Ook wordt de woning opgenomen in ons woningzoekenden bestand en onder de aandacht gebracht bij onze collega-makelaars.


Een woning bezichtigen

Zuyderleven begeleidt ook woningzoekenden in Ulvenhout bij de aankoop van een woning. Wanneer u interesse heeft in een woning ontvangt u een uitgebreide brochure, NVM deel B en in het geval van een appartement de VVE stukken. U ontvangt daarnaast gratis een financiële quickscan zodat u meteen een goed beeld heeft van de mogelijkheden. Ook zijn we aanwezig bij de bezichtiging, de tekenafspraak en het gedenkwaardige moment van de sleuteloverdracht.

De voordelen van Zuyderleven als makelaar in Ulvenhout

Met jarenlange ervaring kent Zuyderleven de woningmarkt in Ulvenhout als geen ander. Doordat we volop vertrouwen op onze kwaliteiten rekenen we geen opstart- of intrekkingskosten. Gedurende het traject wordt u continu op de hoogte gehouden omtrent de status of vervolgstappen. Transparante communicatie vinden we erg belangrijk. We zien onszelf niet alleen als bemiddelaar tussen koper en verkoper, maar streven naar een dynamisch proces. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld verzekeringen, hypotheekadvies en de juridische afhandeling. Zo lost Zuyderleven problemen op en maakt dromen waar.

Vul onderstaand formulier in en wij

nemen vrijblijvend contact met u opAls makelaar zijn we actief in deze regio's

A58 A16 A58 A27 Etten-Leur Prinsenbeek Terheijden Breda Centrum Belcrum Breda Noord Zandberg/Sportpark Heusdenhout Brabantpark IJpelaar Ginneken Bavel Ruitersbosch Boeimeer Tuinzigt Princenhage Heuvel Ulvenhout Effen Teteringen Dorst