Wij helpen u uw huis te verkopen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


Zoekt u een makelaar in Teteringen?

Bel ons direct

(0)76 - 5310410

Lineke  Rooijackers


Lineke
Roijackers

Ron Dirkse


Ron
Dirkse

Jeroen Bakker


Jeroen
Bakker

Christa Mannense


Christa
Mannesse
hand-holding-up-a-key

Met zekerheid
uw huis verkopen

sold-house

Uw huis snel verkocht
om en nabij Breda

real-state-seller

Jarenlange ervaring
in de makelaardij

smart-home

Actief op zoek
naar kopers

Zoekt u een makelaar in Teteringen?


Staat u op het punt uw huis te verkopen in Teteringen? Of bent u juist op zoek naar uw droomhuis in deze wijk? Dan is het belangrijk dat u wordt begeleid door een goede makelaar. U wilt uw huis natuurlijk zo snel mogelijk verkopen zodat u niet met dubbele hypotheeklasten zit. En andersom betaalt u liever niet de hoofdprijs van het huis van uw dromen. Zuyderleven heeft jarenlange ervaring als aankoop- en verkoopmakelaar in Teteringen. Daarbij is Zuyderleven niet alleen uw makelaar, maar ook uw hypotheekadviseur en verzorgen we de taxatie.

Stappenplan voor de verkoop van een huis

Wat kunt u verwachten van Zuyderleven als makelaar in Teteringen? Bij de verkoop van uw woning zijn wij actief betrokken gedurende het hele traject. Dit traject verloopt via onderstaande vijf stappen:


  • Gratis waardebepaling van uw woning
  • Voorbereiding verkoop
  • Bezichtigingen
  • Biedingen
  • Verkoop


Help mij met de verkoop

Een goede voorbereiding van de verkoop

Om uw woning zo goed mogelijk te positioneren binnen de huizenmarkt van Teteringen is een goede voorbereiding noodzakelijk. Graag neemt Zuyderleven u deze zorg uit handen. Van het inmeten van uw woning, tot aan het maken van professionele foto’s (ook 360° foto’s) en het plaatsen van een ‘Te koop-bord’. Vervolgens wordt de woning op internet geplaatst, wordt hij verspreid via social media en toegevoegd aan ons uitgebreide woningzoekende bestand. Daarnaast wordt de woning ook bij collega-makelaars onder de aandacht gebracht.


Een woning bezichtigen

Zuyderleven is niet alleen uw makelaar voor de verkoop van een woning. Ook wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning in Teteringen kunt u bij Zuyderleven terecht. Om te kunnen bepalen wat uw financiële mogelijkheden zijn, ontvangt u een gratis quickscan. Vanuit daar kunt u zich oriënteren op de markt. Heeft u interesse in een woning? Dan ontvangt u de brochure, NVM deel B en wanneer het een appartement betreft de VVE stukken. Vervolgens wordt u door ons begeleid tijdens de bezichtiging, hopen we u te mogen feliciteren bij de tekenafspraak en zijn we ook aanwezig bij de sleuteloverdracht.

De voordelen van Zuyderleven als makelaar in Teteringen

Door jarenlange ervaring kent Zuyderleven als makelaar de huizenmarkt van Teteringen als geen ander. Als makelaar werken we niet alleen als bemiddelaar tussen koper en verkoper, maar zijn we ook aanspreekpunt op andere vlakken. Zo kunt u ook bij ons terecht voor verzekeringen en hypotheekadvies en begeleiden we in de juridische afhandeling. We zijn als makelaar graag actief betrokken bij het hele proces en hechten veel waarde aan transparante communicatie. Op die manier weet u altijd wat er speelt en wat u van ons kunt verwachten. Zuyderleven lost graag uw problemen op en maakt uw dromen waar.

Vul onderstaand formulier in en wij

nemen vrijblijvend contact met u opAls makelaar zijn we actief in deze regio's

A58 A16 A58 A27 Etten-Leur Prinsenbeek Terheijden Breda Centrum Belcrum Breda Noord Zandberg/Sportpark Heusdenhout Brabantpark IJpelaar Ginneken Bavel Ruitersbosch Boeimeer Tuinzigt Princenhage Heuvel Ulvenhout Effen Teteringen Dorst