Wij helpen u uw huis te verkopen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


Zoekt u een makelaar in Bavel?

Bel ons direct

(0)76 - 5310410

Lineke  Rooijackers


Lineke
Roijackers

Ron Dirkse


Ron
Dirkse

Jeroen Bakker


Jeroen
Bakker

Christa Mannense


Christa
Mannesse
hand-holding-up-a-key

Met zekerheid
uw huis verkopen

sold-house

Uw huis snel verkocht
om en nabij Breda

real-state-seller

Jarenlange ervaring
in de makelaardij

smart-home

Actief op zoek
naar kopers

Zoekt u een makelaar in Bavel?


Bent u op zoek naar een woning in Bavel? Of staat u op het punt om uw woning te verkopen? Dan is een goede makelaar erg belangrijk. U zit natuurlijk niet te wachten op dubbele hypotheeklasten en andersom betaalt u liever niet de hoofdprijs voor uw droomhuis. Zuyderleven heeft jarenlange ervaring als aankoop- en verkoopmakelaar in Bavel en kent deze huizenmarkt dan ook als geen ander. We nemen graag alle zorg uit handen. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor hypotheekadvies, hulp rondom verzekeringen en de taxatie.

Stappenplan voor de verkoop van een huis

Voordat u voor Zuyderleven als makelaar kiest, wilt u natuurlijk eerst weten wat u kunt verwachten. Het verkooptraject van Zuyderleven verloopt via de volgende vijf stappen:


  • Gratis waardebepaling van uw woning
  • Voorbereiding verkoop
  • Bezichtigingen
  • Biedingen
  • Verkoop


Help mij met de verkoop

Een goede voorbereiding van de verkoop

Om uw woning zo goed mogelijk binnen de huizenmarkt van Bavel te positioneren, neemt Zuyderleven de gehele verkoop voor u uit handen. Zo komen we langs voor het inmeten van uw woning, maken we professionele (360°) foto’s en plaatsen een ‘Te koop-bord’. Daarnaast wordt uw woning op internet geplaatst en verspreid via verschillende social media kanalen. Ook wordt hij opgenomen in ons uitgebreide woningzoekende bestand en onder de aandacht gebracht bij collega-makelaars.


Een woning bezichtigen

Niet alleen voor de verkoop van uw woning, maar ook voor de aankoop van uw droomhuis is Zuyderleven een ervaren makelaar in Bavel. We nemen samen uw wensen door en bekijken vervolgens de financiële mogelijkheden met een gratis quickscan. Wanneer u een huis op het oog hebt, ontvangt u een brochure, NVM deel B en eventuele VVE stukken wanneer het een appartement betreft. Daarna begeleiden we u tijdens de bezichtiging, hopen we u te mogen feliciteren bij de tekenafspraak en wensen we u veel geluk na de sleuteloverdracht.

De voordelen van Zuyderleven als makelaar in Bavel

Met jarenlange ervaring binnen de huizenmarkt in Bavel hebben wij vertrouwen in ons kunnen. Daarom brengen we geen opstart- of intrekkingskosten in rekening. Zuyderleven is daarnaast aanspreekpunt op meerdere vlakken. Ook voor verzekeringen en hypotheekadvies kunt u bij ons terecht. Gedurende het hele traject zijn we actief betrokken, waarbij we erg veel waarde hechten en transparante communicatie. Zo weet u altijd wat er speelt, wat de vervolgstappen zijn en wat u van ons kunt verwachten. Zuyderleven lost graag problemen op en maakt uw dromen waar.

Vul onderstaand formulier in en wij

nemen vrijblijvend contact met u opAls makelaar zijn we actief in deze regio's

A58 A16 A58 A27 Etten-Leur Prinsenbeek Terheijden Breda Centrum Belcrum Breda Noord Zandberg/Sportpark Heusdenhout Brabantpark IJpelaar Ginneken Bavel Ruitersbosch Boeimeer Tuinzigt Princenhage Heuvel Ulvenhout Effen Teteringen Dorst