Zoek in ons aanbod

Gebruik onze configurator om een woning te vinden die bij jou en jouw wensen past.

Zoek in ons aanbod

Zoek je een koopwoning in de Heuvel?
Zoek je een koopwoning in de Heuvel?

Met zekerheid
jouw droomhuis kopen

Van bezichting tot sleutel!

Jarenlange ervaring
in de makelaardij

Actief op zoek
naar jouw droomhuis

Huis kopen in Breda?
Zuyderleven helpt!

De huizenmarkt is anno 2022 ingewikkelder dan ooit. De huizenprijzen gaan door het dak, de vraag is veel groter dan het aanbod en je moet van goeden huize komen om op tijd toe te slaan. De aankoopmakelaars van Zuyderleven helpen je.

Zoek je een makelaar in de wijk Heuvel?

Omdat je niet de hoofdprijs wilt betalen voor je droomhuis en ook niet zit te wachten op dubbele hypotheeklasten is een goede makelaar erg belangrijk. Gespecialiseerd in zowel de koop als verkoop van huizen en appartementen neemt Zuyderleven alle zorg voor jou uit handen. Daarbij helpen we ook met verzekeringen, hypotheekadvies en de taxatie. Met jarenlange ervaring als aankoop- en verkoopmakelaar in de wijk Heuvel in Breda kent Zuyderleven als geen ander de huizenmarkt in deze omgeving.

De makelaars van Zuyderleven

Wil je weten wat we voor je kunnen doen? Heb je vragen over bijvoorbeeld hypotheken of verzekeringen? Of wil je juist je huis verkopen? Ook dan kun je bij Zuyderleven terecht. Wij zorgen voor een bod op je huis, en geen bord.

Neem contact op via het contactformulier. Of bel ons: +31 (0)76 – 5 310 410 (Breda) of +31 (0)73 – 646 1830 (’s-Hertogenbosch).

Neem contact op

Waarom Zuyderleven?

De makelaars van Zuyderleven hebben jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van huizen in met name de regio’s Breda en ‘s-Hertogenbosch. Zuyderleven neemt het gehele verkooptraject van je over, zodat je niets meer hoeft te doen en je geen zorgen hoeft te maken over de verkoop van je huis. Onze makelaars werken efficiënt en efficiënt waardoor een dubbele hypotheek vaak voorkomen kan worden.

Voordat we op zoek gaan naar een koper voor je woning, bepalen we vrijblijvend de waarde van je huis. Bij Zuyderleven hoef je pas te betalen als je woning verkocht is.

Laat ons zoeken naar jouw droomwoning!

Onze makelaars begeleiden niet alleen bij de verkoop maar ook bij het kopen van een woning. Laat ons zoeken naar jouw droomwoning!

Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij het kopen van een nieuw huis en dat je nieuwe thuis voldoet aan jouw wensen. Wij luisteren naar je dromen, je wensen en je eisen, en vertalen dat in een zoekopdracht waarmee wij vervolgens aan de slag gaan.

Als actief betrokken makelaar begeleiden we je van begin tot eind. Van de taxatie tot de allereerste bezichtiging en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Een huis kopen doe je met de makelaars van Zuyderleven. Zeker weten!

 

 

De makelaars van Zuyderleven

De voordelen van Zuyderleven als aankoopmakelaar:

  • Jarenlange ervaring
  • Specialist in Breda
  • Verzorging van het gehele aankooptraject
  • Betaling pas na de koop van je huis

Huis kopen? Zuyderleven helpt!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.