Zuyderleven

Dan weet je het zeker

Inventaris en goederenverzekering

Je bent eigenaar van een bedrijf of je wilt een bedrijf starten. Dan wil je ook je inventaris en je goederen verzekeren. Je wilt de continuïteit van je bedrijf garanderen, ook na schade als gevolg van bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, waterschade of brand. Met een inventarisverzekering en goederenverzekering bescherm je je bedrijf tegen de financiële gevolgen van deze schade.

Snel een inventarisverzekering en een goederenverzekering regelen via internet lijkt de makkelijkste manier. Postcode invullen, branchecode invoeren en je hebt een offerte. Maar moet je dit allemaal zelf wel willen regelen? En is het bij een eventuele schade eigenlijk wel goed geregeld? Bij Zuyderleven pakken we dat anders aan!

 

Inventaris en goederenverzekering afsluiten. Waar moet ik op letten?

Wil je alleen je inventaris en goederen verzekeren? Er zijn veel meer zaken om rekening mee te houden:

Als je de inventaris en goederen voorraad gaat verzekeren, hoe bepaal je dan de waarde en hoe laat je het taxeren? Als je koelschade hebt, hoe bepaal je dan wat er in de koeling ligt? Moet je die lichtreclame aan de buitenkant van je pand nu wel of niet meeverzekeren?

Mocht je bedrijf door schade stil komen te liggen, wie betaalt dan de doorlopende vaste kosten? Als je een verzekering neemt voor deze bedrijfsschade, hoe bepaal je dan de juiste termijn voor de uitkering en het verzekerd belang?

En of je pand nu in eigendom is of dat je huurt maakt niets uit. Je hebt altijd een eigen belang dat je wilt verzekeren. Maar dan heb je weer allerlei preventie-eisen en -regels.

Een hele opgave voor een startende ondernemer. Maar ook als je al jarenlang een bedrijf hebt, zie je soms door de bomen het bos niet meer, ook met alle toenemende regelgeving.

Er zijn volop kansen maar ook risico’s. Onze adviseurs nemen je bij de hand en geven je een onafhankelijk persoonlijk advies.

 

Inventaris en goederenverzekering afsluiten? Neem contact op

Een inventaris en goederenverzekering afsluiten of passend advies nodig? Laat dan hieronder je telefoonnummer achter en onze adviseurs nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor vrijblijvend advies of het samenstellen van een inventaris en goederenverzekering op maat.

Zuyderleven. Dan weet je het zeker!