Zuyderleven

Dan weet je het zeker

Horecaverzekering

Als ondernemer in de horeca is het belangrijk om goed verzekerd te zijn tegen onverwachte gebeurtenissen. Een horecaverzekering biedt je de nodige bescherming en zekerheid. Of je nu een café, restaurant of hotel bezit, er zijn horecaverzekeringen beschikbaar die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en risico’s. Bij ons vind je een ruime selectie aan horecaverzekeringen, zodat jij je kunt richten op je bedrijfsvoering zonder zorgen. Bespreek uw horecaverzekeringen vandaag nog met een van onze adviseurs.

 

Horecaverzekering – Waar moet ik op letten?

Het vinden van de juiste verzekeringen voor je horecabedrijf kan overweldigend zijn. Er zijn veel vragen die moeten worden beantwoord, zoals wat er onder de horecaverzekering valt, de verzekerde hoedanigheid, personeel in dienst, waardebepaling van inventaris en goederen, en taxatie. Bij bedrijfsschade moet ook worden overwogen wie de doorlopende vaste kosten betaalt en hoe de juiste termijn voor uitkering en verzekerd belang wordt bepaald. Of je pand nu in eigendom is of gehuurd, er is altijd een eigen belang dat moet worden verzekerd.

De horeca-CAO is ook van toepassing als je personeel hebt en het is belangrijk om op de hoogte te zijn van alle regels en wetten. Zelfs voor ervaren horecaondernemers kan het moeilijk zijn om door de stijgende regelgeving heen te kijken. Onze onafhankelijke adviseurs bieden een persoonlijk advies om je bij te staan in het vinden en afsluiten van de juiste horecaverzekering voor je bedrijf.

 

Horecaverzekering afsluiten? Neem contact op

Een horecaverzekering afsluiten of passend advies nodig? Laat dan hieronder je telefoonnummer achter en onze adviseurs nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor vrijblijvend advies of het samenstellen van een horecaverzekering op maat.

Zuyderleven. Dan weet je het zeker!