Zuyderleven

Dan weet je het zeker

Horecaverzekeringen

Je bent eigenaar van een horecabedrijf of je wilt een horecabedrijf starten. Je wilt de continuïteit van je bedrijf garanderen, ook na schade als gevolg van bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, waterschade of brand. Met een horeca verzekeringspakket bescherm je jouw bedrijf tegen de financiële gevolgen van zo’n schade.

Snel een verzekering regelen via internet lijkt de makkelijkste manier. Postcode invullen, branchecode invoeren en je hebt een offerte. Maar moet je dit allemaal zelf wel willen regelen? En is het bij een eventuele schade eigenlijk wel goed geregeld? Bij Zuyderleven pakken we dat anders aan!

 

Horecaverzekeringen afsluiten. Waar moet ik op letten?

Het verzekeren van je bedrijfsaansprakelijkheid is nog niet eenvoudig. Wat valt er allemaal wel en vooral ook niet onder de verzekering? Bezorg je ook? Wat is je verzekerde hoedanigheid, past die ook bij wat je werkelijk doet en heb je wel of geen personeel in dienst?  Als je de inventaris en goederen voorraad gaat verzekeren, hoe bepaal je dan de waarde en hoe laat je het taxeren? Als je koelschade hebt, hoe bepaal je dan wat er in de koeling ligt? Moet je die lichtreclame aan de buitenkant van je pand nu wel of niet meeverzekeren?

Mocht je bedrijf door schade stil komen te liggen, wie betaalt dan de doorlopende vaste kosten? Als je een verzekering neemt voor deze bedrijfsschade, hoe bepaal je dan de juiste termijn voor de uitkering en het verzekerd belang? En of je pand nu in eigendom is of dat je huurt maakt niets uit. Je hebt altijd een eigen belang dat je wilt verzekeren. Maar dan heb je weer allerlei preventie-eisen en -regels.

Als je personeel hebt, is de horeca-CAO van toepassing. Ben je op de hoogte van alle regels en wetten? Een hele opgave voor een startende ondernemer. Maar ook als je al jarenlang een horecabedrijf hebt, zie je soms door de bomen het bos niet meer, ook met alle toenemende regelgeving. Er zijn volop kansen in de horeca maar ook risico’s. Onze adviseurs nemen je bij de hand en geven je een onafhankelijk persoonlijk advies.

 

Een persoonlijke adviseur voor jouw horecabedrijf

Want wie maakt zich eigenlijk zorgen om jou? Er moet toch iemand zijn die je helpt risico’s te beheren én beheersen, op een manier dat jij er zo weinig mogelijk omkijken naar hebt. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent: je bedrijf runnen. Je wilt je niet hoeven bezig te houden met welke installateur goed is, wie je advies kan geven over RI&E (risico-inventarisatie en evaluatie) en welke verzekeraar het beste is, om maar eens iets te noemen.

Wij helpen, staan naast je en zijn er voor jou. Bij Zuyderleven verzeker je niet alleen je zakelijke risico’s. Je krijgt één adviseur voor alle belangrijke (financiële) beslissingen in je leven, één adviseur die een leven lang bij je blijft. Die je altijd kunt bellen als je hem nodig hebt, of die jou belt als het nodig is. Oftewel, iemand die je bij alle belangrijke beslissingen en fases in je leven bijstaat. Dat is Z-Life van Zuyderleven.

Met Z-Life van Zuyderleven ontvang je doorlopend advies dat past bij jouw zakelijk en persoonlijke situatie. Je hebt een direct aanspreekpunt voor alle financiële zaken, zakelijk en persoonlijk. We nemen jaarlijks contact met je op om de financiële zaken door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden, en om even bij te praten. Een sparringpartner, coach, luisterend oor, criticus, een financiële vriend. En als er zich iets voordoet hoef je dat alleen maar aan ons door te geven. Wij regelen de rest.

Zuyderleven. Dan weet je het zeker!

 

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.