Zuyderleven

Dan weet je het zeker!

AKZ VERZEKERINGEN WORDT ZUYDERLEVEN

AKZ Verzekeringen voorziet particulieren, ZZP-ers en MKB-bedrijven van persoonlijk financieel advies. Dat doen we al jaren en dat -zo vinden wij- doen we goed. We willen er zijn voor onze klanten, juist als dat nodig is.

De wereld staat niet stil. Om de kwaliteit en de continuïteit van onze dienstverlening te garanderen, is het tijd voor een volgende stap.

AKZ wordt onderdeel van de Zuyderleven Groep. De naam AKZ Verzekeringen komt te vervallen en het bedrijf gaat per 1 juli 2022 verder onder de blauwwitte vlag van Zuyderleven.

Met nog meer professionaliteit, deskundigheid en daadkracht kunnen wij je met het uitgebreide aanbod van Zuyderleven een breder pakket aan financiële producten en diensten aanbieden. Niet alleen voor verzekeringen, sparen, lenen en hypotheken maar ook voor pensioen- en financieel advies, makelaardij, corporate finance en commercieel vastgoed.

Een belangrijke verandering is de sluiting van ons kantoor in Vlissingen. De vertrouwde AKZ-adviseurs Nelleke Geldof (ngeldof@zuyderleven.nl) en Roald Sijp (rsijp@zuyderleven.nl) zullen voorlopig deels vanuit ons kantoor in Bergen op Zoom en deels vanuit huis gaan opereren. De backoffice activiteiten worden door onze collega’s op het hoofdkantoor in Breda opgepakt.

Inmiddels zijn onze sites, socialmedia-accounts en andere on- en offline communicatiemiddelen aangepast en gaan we verder onder de naam Zuyderleven Groep. En daarom ben je op deze pagina terechtgekomen.

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. Onder aan deze pagina’s vind je de telefoonnummers van onze kantoren, waaronder de vestiging in Bergen op Zoom. Mailen kan natuurlijk ook. Of kom gewoon even langs. We helpen je graag.

 

Zuyderleven Groep

Zuyderleven is een financieel dienstverlener met kantoren in Breda, ’s-Hertogenbosch, Lekkerkerk en Bergen op Zoom. Met ruim 75 medewerkers in Zuid-Nederland bieden wij alle financiële specialismen aan onder één dak, zodat wij relaties hun hele leven lang kunnen bijstaan. Of het nu voor een verzekering, hypotheek of pensioen is, wij bieden onze particuliere en zakelijke relaties comfort, snelheid, inzicht en overzicht.

Wat kun je van Zuyderleven verwachten?

Onze dienstverlening is helder, onze communicatie transparant. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan. Alleen zo ontstaat er een dynamisch proces tussen jou en je financieel adviseur. Zuyderleven neemt alle zorgen graag voor je uit handen.

De makelaars van Zuyderleven

Onze makelaars begeleiden bij de verkoop en ook bij de koop van een woning. We positioneren je woning binnen de huizenmarkt van de regio’s Breda en ’s-Hertogenbosch en zoeken de juiste koper voor je huis. En ben je op zoek naar een woning, dan weten wij waar we moeten zoeken. Wij luisteren naar je dromen, je wensen en je eisen, en vertalen dat in een zoekopdracht waarmee wij vervolgens aan de slag gaan. Als actief betrokken makelaar begeleiden we je van begin tot eind. Van de taxatie tot de allereerste bezichtiging en de uiteindelijke sleuteloverdracht.

Z-Life: de Adviseur van je leven

Eén adviseur voor alle belangrijke (financiële) beslissingen in je leven, één adviseur die een heel leven lang bij je blijft. Die je altijd kan bellen als je hem nodig hebt, of die jou belt als het nodig is. Oftewel, iemand die je bij alle belangrijke beslissingen en fases in je leven bijstaat. Dat is Z-Life van Zuyderleven.

Wij zijn Zuyderleven. Dan weet je het zeker!

Zuyderleven lost problemen op, realiseert dromen, maakt je onvermoede wensen tastbaar. Wij bieden je comfort, snelheid, inzicht, overzicht, helderheid, eenvoud, bevestiging, pro-activiteit én aandacht. Levenslang. Samen met jou en samen voor jou. En ja, dat gaat over jouw geld en over jouw stenen.

Daar zijn wij namelijk goed in. Zeker weten.