Wij helpen u uw huis te verkopen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


Wij helpen u graag uw huis te verkopen in Tuinzigt of Westerpark.

Bel ons direct

(0)76 - 5310410

Lineke  Rooijackers


Lineke
Roijackers

Ron Dirkse


Ron
Dirkse

Jeroen Bakker


Jeroen
Bakker

Christa Mannense


Christa
Mannesse
hand-holding-up-a-key

Met zekerheid
uw huis verkopen

sold-house

Uw huis snel verkocht
om en nabij Breda

real-state-seller

Jarenlange ervaring
in de makelaardij

smart-home

Actief op zoek
naar kopers

Huis verkopen Tuinzigt of Westerpark


Wilt u uw huis verkopen in Tuinzigt of Westerpark? Dan zoekt u natuurlijk een goede makelaar. Deze kent de huizenmarkt in uw regio en weet precies wat er speelt. Tuinzigt ligt vlakbij het centrum van Breda, heeft 4.140 huishoudens en 7.215 inwoners en is een gezellige wijk. De wijk kenmerkt zich voornamelijk door vooroorlogse eengezinswoningen. Westerpark is daarentegen een van de nieuwste wijken van Breda en heeft 1.415 huishoudens en 3.555 inwoners. Met jarenlange ervaring als verkoopmakelaar in beide wijken kent Zuyderleven ze vanbinnen en vanbuiten.

Het vinden van de juiste koper in Tuinzigt of Westerpark

Wanneer u heeft besloten om uw huis te verkopen gaan wij als makelaar op zoek naar de allerbeste match. Waar zijn (potentiële) kopers naar opzoek? Is een bepaald type woning momenteel erg populair? Of is er veel vraag naar een specifieke buurt? Wat zijn de pluspunten van uw wijk én van uw woning? Met antwoorden op dit soort vragen gaan wij voor u aan de slag. Om zo uw huis zo goed mogelijk te positioneren binnen de markt. Want alleen zo kunt u snel uw huis verkopen in Tuinzigt of Westerpark.
Help mij met de verkoop

Verkoopwaarde bepalen van uw woning in Tuinzigt of Westerpark

Bij Zuyderleven begeleiden we u graag bij het gehele verkooptraject: van begin tot eind. Allereerst bepalen we de verkoopwaarde van uw woning geheel gratis. Daarna gaan we op zoek naar de juist koper. We ondersteunen u vanaf de allereerste bezichtiging tot aan de uiteindelijke verkoop van uw huis en de sleuteloverdracht. Want waar moet u op letten wanneer u uw huis gaat verkopen? Zuyderleven neemt alle zorg uit handen en heeft als doel de hoogste prijs voor uw woning.

De voordelen van Zuyderleven als makelaar:

  • Jarenlange ervaring;
  • Specialist in de regio Breda;
  • Regelt de gehele verkoop;
  • Gratis waardebepaling van uw huis;
  • Betaling pas na verkoop van uw huis.

Vul onderstaand formulier in en wij

nemen vrijblijvend contact met u opA58 A16 A58 A27 Etten-Leur Prinsenbeek Terheijden Breda Centrum Belcrum Breda Noord Zandberg/Sportpark Heusdenhout Brabantpark IJpelaar Ginneken Bavel Ruitersbosch Boeimeer Tuinzigt Princenhage Heuvel Ulvenhout Effen Teteringen Dorst