Wij helpen u uw huis te verkopen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


Wij helpen u graag uw huis te verkopen in Breda.

Bel ons direct

(0)76 - 5310410

Lineke  Rooijackers


Lineke
Roijackers

Ron Dirkse


Ron
Dirkse

Jeroen Bakker


Jeroen
Bakker

Christa Mannense


Christa
Mannesse
hand-holding-up-a-key

Met zekerheid
uw huis verkopen

sold-house

Uw huis snel verkocht
om en nabij Breda

real-state-seller

Jarenlange ervaring
in de makelaardij

smart-home

Actief op zoek
naar kopers

Huis verkopen in Breda


Wilt u uw huis verkopen in Breda? Makelaar Zuyderleven heeft jarenlange ervaring in het kopen en verkopen van huizen in, om en nabij Breda. Met 62.620 woningen en 142.270 inwoners in heel Breda is deze woningmarkt enorm levendig. 54% van de inwoners in Breda is tussen de 25 en 65 jaar oud. Met een grote groep mensen die op zoek is naar een huis is er dan ook een enorme variatie in vraag en aanbod. Van kant-en-klare starterswoningen tot eengezinswoningen en luxe appartementen. Om snel uw huis te verkopen in Breda is het belangrijk dat uw makelaar weet wat er in de omgeving speelt.

Het vinden van de juiste koper in Breda

Door de jarenlange ervaring als verkoopmakelaar in Breda kent Zuyderleven de markt als geen ander. Ze weten waar vraag naar is en wat het aanbod is. Welke wijken zijn in trek? Welke wijk sluit het beste aan bij de koper?


Maar ook voor de verkoper:

Hoe plaatst u uw woning zo representatief mogelijk in de markt?

Wat zijn pluspunten van de buurt waarin uw woning staat?


Verkoopt u een appartement met uitzicht op de grote kerk of een herenhuis in het Ginneken? Van een eengezinswoning in Teteringen tot een kluspand in Belcrum: Zuyderleven neemt de gehele verkoop over en koppelt de juiste koper aan uw woning.Help mij met de verkoop

Verkoopwaarde bepalen van uw woning in Breda

Om uw huis te verkopen in Breda is het belangrijk om de verkoopwaarde van uw woning te bepalen. Zuyderleven bepaalt gratis de waarde van uw huis, voordat er gezocht wordt naar kopers. U betaalt pas wanneer uw woning is verkocht. Alles wordt tot in de puntjes geregeld met als doel dat u de hoogst mogelijke prijs ontvangt voor uw huis.

De voordelen van Zuyderleven als makelaar:

  • Jarenlange ervaring;
  • Specialist in de regio Breda;
  • Regelt de gehele verkoop;
  • Gratis waardebepaling van uw huis;
  • Betaling pas na verkoop van uw huis.

Vul onderstaand formulier in en wij

nemen vrijblijvend contact met u opA58 A16 A58 A27 Etten-Leur Prinsenbeek Terheijden Breda Centrum Belcrum Breda Noord Zandberg/Sportpark Heusdenhout Brabantpark IJpelaar Ginneken Bavel Ruitersbosch Boeimeer Tuinzigt Princenhage Heuvel Ulvenhout Effen Teteringen Dorst