Wij helpen u uw huis te verkopen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


Bent u op zoek naar een makelaar in Prinsenbeek?

Bel ons direct

(0)76 - 5310410

Lineke  Rooijackers


Lineke
Roijackers

Ron Dirkse


Ron
Dirkse

Jeroen Bakker


Jeroen
Bakker

Christa Mannense


Christa
Mannesse
hand-holding-up-a-key

Met zekerheid
uw huis verkopen

sold-house

Uw huis snel verkocht
om en nabij Breda

real-state-seller

Jarenlange ervaring
in de makelaardij

smart-home

Actief op zoek
naar kopers

Zoekt u een makelaar in Prinsenbeek?

Een goede makelaar is natuurlijk erg belangrijk. U wilt uw huis het liefst zo snel mogelijk verkopen om een maandenlange dubbele hypotheek te voorkomen. En andersom wilt u voor uw droomhuis liever niet de jackpot betalen. Zuyderleven is zowel koop- als verkoopmakelaar en kent als geen ander de huizenmarkt in Prinsenbeek en omgeving. Met jarenlange ervaring als makelaar nemen wij alle zorgen uit handen. Zo helpen we ook met verzekeringen, hypotheekadvies en de taxatie.

Stappenplan voor de verkoop van een huis

Wat mag u van ons verwachten? Het verkooptraject bij Zuyderleven bestaat uit de volgende vijf stappen:


  • Gratis waardebepaling van uw woning
  • Voorbereiding verkoop
  • Bezichtigingen
  • Biedingen
  • Verkoop


Help mij met de verkoop

Een goede voorbereiding van de verkoop


Met jarenlange ervaring weet Zuyderleven als geen ander uw woning te positioneren in de huizenmarkt van Prinsenbeek. Daarom wordt de verkoop voor u tot in de puntjes geregeld. Van het inmeten van uw woning, tot het maken van professionele (360°) foto’s en het plaatsen van een ‘Te koop’-bord. Bij Zuyderleven is dit allemaal inclusief. Voor een zo groot mogelijk bereik zetten we de woning niet alleen op onze website en social media, maar delen we hem ook via ons uitgebreide woningzoekende bestand. Daarnaast wordt hij ook bij collega makelaars onder de aandacht gebracht.
Een woning bezichtigen

Ook voor woningzoekenden is Zuyderleven een ervaren makelaar in Prinsenbeek. Wanneer u een woning wilt kopen, bekijken we eerst de financiële mogelijkheden met een gratis quickscan. Daarna ontvangt u een brochure, NVM deel B en eventueel de VVE stukken wanneer u een appartement op het oog heeft. Zuyderleven begeleidt u in alles: van de bezichtiging tot aan de tekenafspraak en de uiteindelijke sleuteloverdracht.

De voordelen van Zuyderleven als makelaar in Prinsenbeek

Zoekt u een makelaar in Prinsenbeek die niet alleen helpt bij de koop of verkoop, maar ook ondersteunt met verzekeringen en hypotheekadvies? Zuyderleven is uw aanspreekpunt op alle vlakken. We zijn actief betrokken bij het gehele proces en hechten daarbij veel waarde aan transparante communicatie. Zo weet u altijd wat er speelt en wat de vervolgstappen zijn. Omdat we vertrouwen hebben in wat we doen, betaalt u geen opstart- of intrekkingskosten. Wij denken in oplossingen en maken dromen waar. Dat is Zuyderleven.

Vul onderstaand formulier in en wij

nemen vrijblijvend contact met u opAls makelaar zijn we actief in deze regio's

A58 A16 A58 A27 Etten-Leur Prinsenbeek Terheijden Breda Centrum Belcrum Breda Noord Zandberg/Sportpark Heusdenhout Brabantpark IJpelaar Ginneken Bavel Ruitersbosch Boeimeer Tuinzigt Princenhage Heuvel Ulvenhout Effen Teteringen Dorst