Wij helpen u uw huis te verkopen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


Zoekt u een makelaar in Heuvel?

Bel ons direct

(0)76 - 5310410

Lineke  Rooijackers


Lineke
Roijackers

Ron Dirkse


Ron
Dirkse

Jeroen Bakker


Jeroen
Bakker

Christa Mannense


Christa
Mannesse
hand-holding-up-a-key

Met zekerheid
uw huis verkopen

sold-house

Uw huis snel verkocht
om en nabij Breda

real-state-seller

Jarenlange ervaring
in de makelaardij

smart-home

Actief op zoek
naar kopers

Zoekt u een makelaar in de Heuvel?


Omdat u niet de hoofdprijs wilt betalen voor uw droomhuis en ook niet zit te wachten op dubbele hypotheeklasten is een goede makelaar erg belangrijk. Gespecialiseerd in zowel de koop als verkoop van huizen en appartementen in de Heuvel neemt Zuyderleven alle zorg voor u uit handen. Daarbij helpen we ook met verzekeringen, hypotheekadvies en de taxatie. Met jarenlange ervaring als aankoop- en verkoopmakelaar in de wijk Heuvel kent Zuyderleven als geen ander de huizenmarkt in deze omgeving.

Stappenplan voor de verkoop van een huis

Wat kunt u precies verwachten van Zuyderleven als makelaar tijdens een verkooptraject? Zuyderleven werkt aan de hand van de volgende vijf stappen:


  • Gratis waardebepaling van uw woning
  • Voorbereiding verkoop
  • Bezichtigingen
  • Biedingen
  • VerkoopHelp mij met de verkoop

Een goede voorbereiding van de verkoop

Om uw woning zo goed mogelijk te positioneren in de huizenmarkt van de Heuvel in Breda wordt alles tot in de puntjes geregeld. Daar ligt onze kracht als makelaar. We maken professionele (360°) foto’s, zorgen voor het inmeten van uw woning en plaatsen een ‘Te koop’-bord. Deze diensten zijn allemaal inclusief. Vervolgens brengen we uw woning breed onder de aandacht en zorgen voor een zo groot mogelijk bereik. Daarom plaatsen we uw woning op onze website, op social media, delen we hem via ons uitgebreide woningzoekende bestand en brengen we hem ook bij collega-makelaars onder de aandacht.


Een woning bezichtigen

Niet alleen voor de verkoop van een woning, maar ook bij de aankoop van een huis in de wijk Heuvel is Zuyderleven uw makelaar. Met een gratis quickscan bekijken we allereerst uw financiële mogelijkheden. Wanneer uw oog is gevallen op een woning in de Heuvel ontvangt u de brochure, NVM deel B en in het geval van een appartement de VVE stukken. U wordt begeleid in het hele proces: vanaf de bezichtiging tot aan het tekenen van de koopovereenkomst en het feestelijke moment van de sleuteloverdracht.

De voordelen van Zuyderleven als makelaar in de Heuvel

Zuyderleven neemt als makelaar graag al uw zorgen uit handen, is actief betrokken en houdt van transparante communicatie. Daarmee weet u altijd waar u staat en wat de nodige vervolgstappen zijn. Zoekt u naar een makelaar in de wijk Heuvel die u ook begeleidt met verzekeringen en deskundig hypotheekadvies? We zorgen niet alleen voor de aankoop of verkoop van uw woning, maar regelen ook alles eromheen. Zuyderleven denkt graag in oplossingen en maakt zo uw dromen waar.

Vul onderstaand formulier in en wij

nemen vrijblijvend contact met u opAls makelaar zijn we actief in deze regio's

A58 A16 A58 A27 Etten-Leur Prinsenbeek Terheijden Breda Centrum Belcrum Breda Noord Zandberg/Sportpark Heusdenhout Brabantpark IJpelaar Ginneken Bavel Ruitersbosch Boeimeer Tuinzigt Princenhage Heuvel Ulvenhout Effen Teteringen Dorst