Wij helpen u uw huis te verkopen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


Zoekt u een makelaar in Breda?

Bel ons direct

(0)76 - 5310410

Lineke  Rooijackers


Lineke
Roijackers

Ron Dirkse


Ron
Dirkse

Jeroen Bakker


Jeroen
Bakker

Christa Mannense


Christa
Mannesse
hand-holding-up-a-key

Met zekerheid
uw huis verkopen

sold-house

Uw huis snel verkocht
om en nabij Breda

real-state-seller

Jarenlange ervaring
in de makelaardij

smart-home

Actief op zoek
naar kopers

Zoekt u een makelaar in Breda?


Bent u gevallen voor uw droomhuis? Of overweegt u om uw woning te verkopen? Dan is het wel zo prettig dat u wordt bijgestaan door een goede makelaar. Niet alleen voor de aankoop of verkoop van uw huis, maar ook als hypotheekadviseur of voor een taxatie. U wilt natuurlijk uw huis zo snel mogelijk verkopen voor de ideale prijs en niet de hoofdprijs betalen voor een nieuwe woning. Zuyderleven is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van huizen en appartementen in en rondom Breda.

Stappenplan voor de verkoop van een huis

Wat kunt u verwachten van Zuyderleven als makelaar in Breda? De volgende vijf stappen zijn onderdeel van een verkooptraject bij Zuyderleven.


  • Gratis waardebepaling van uw woning
  • Voorbereiding verkoop
  • Bezichtigingen
  • Biedingen
  • Verkoop


Help mij met de verkoop

Een goede voorbereiding van de verkoop


Om uw woning zo goed mogelijk te positioneren, wordt de gehele verkoop door Zuyderleven tot in de puntjes geregeld. Zo komen we langs voor het inmeten van uw woning. Ook maken we professionele foto’s, 360° foto’s en plaatsen - indien gewenst - een ‘Te koop’-bord. We zetten uw woning op internet en zorgen voor extra aandacht via verschillende social media-kanalen. Daarnaast wordt de woning in ons uitgebreide woningzoekenden bestand opgenomen en bij onze collega’s onder de aandacht gebracht.Een woning bezichtigen

Zuyderleven begeleidt ook woningzoekenden met de koop van een huis. U ontvangt een brochure, NVM deel B en eventuele VVE stukken (voor een appartement). Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden bieden we gratis een quickscan rondom de financierbaarheid. Daarnaast begeleiden wij u persoonlijk bij de bezichtiging, de tekenafspraak en de sleuteloverdracht.

De voordelen van Zuyderleven als makelaar in Breda

Als bemiddelaar tussen koper en verkoper zijn we een aanspreekpunt op alle vlakken. We zorgen voor een optimale juridische afhandeling en zijn actief betrokken bij het gehele koop- en verkoopproces. Met transparante communicatie wordt u voortdurend op de hoogte gehouden van de huidige status en vervolgstappen. Alleen zo ontstaat er een dynamisch proces tussen verkoper en makelaar. Omdat we in onszelf vertrouwen, betaalt u geen opstart- en intrekkingskosten. We maken dromen waar en lossen problemen op, dat is Zuyderleven.

Vul onderstaand formulier in en wij

nemen vrijblijvend contact met u opAls makelaar zijn we actief in deze regio's

A58 A16 A58 A27 Etten-Leur Prinsenbeek Terheijden Breda Centrum Belcrum Breda Noord Zandberg/Sportpark Heusdenhout Brabantpark IJpelaar Ginneken Bavel Ruitersbosch Boeimeer Tuinzigt Princenhage Heuvel Ulvenhout Effen Teteringen Dorst