Zuyderleven


Dan weet je het zeker

Pensioen

Welkom bij Zuyderleven Pensioen, de volledig onafhankelijke pensioenadviseurs!


Zuyderleven adviseert u welke pensioenregeling het beste bij u, uw bedrijf en uw mensen past. Ook bieden wij hoogwaardige oplossingen op het gebied van pensioenbeheer, -onderhoud en communicatie. Wij vinden dat pensioen een teamsport is! Iedereen mag daarin zijn eigen rol spelen! Klaar voor de start?


Advies

Een pensioenregeling is vandaag de dag de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde. Helaas is het ook gelijk de meest complexe. Het is daarom van groot belang dat u de juiste pensioenregeling heeft, aangepast op uw bedrijf, uw medewerkers en uw wensen en eisen. Daar zorgen wij voor! Niet meer, niet minder.


Beheer en onderhoud

Een ‘tailormade’ pensioenportaal, waarmee u uw volledige pensioenregeling eenvoudig kan (laten) beheren. Dat is “Mijn Z-Life”. Dit portaal is volledig op maat gemaakt voor uw pensioenregeling en communiceert met alle voor u relevante verzekeraars en pensioenfondsen. Naast uw pensioenregeling kunt tevens al uw overige secundaire arbeidsvoorwaarden gemakkelijk opnemen in dit portaal. Hierdoor hoeft u mutaties nooit meer meerdere keren door te geven. Alle informatie wordt automatisch doorgegeven via een veilige digitale koppeling. We kunnen het portaal zelfs koppelen met uw salarisadministratie waardoor u de mutaties niet eens meer zelf hoeft in te voeren. Pensioen onderhoud wordt op deze manier voor u een fluitje van een cent.


Pensioencommunicatie

Wij richten voor uw mensen dashbords in, waarin ze inzicht hebben in wat er door u voor hen geregeld is. Wij vullen dit dashbord aan met oude pensioengegevens en desgewenst met verzekeringen en hypotheekgegevens. Alle (pensioen)gegevens helder, bij elkaar en makkelijk te lezen. Uw geeft uw mensen hiermee een fantastisch, compleet inzicht én u voldoet zeker aan uw verplichtingen uit de wet pensioencommunicatie.


Z-Life powered by

Het ultieme gemak voor u en uw mensen. Een volledig geïntegreerd dienstverleningspakket dat uitgaat van uw dromen en die van uw mensen. Door uit te gaan van uw wensen en die van uw mensen - in plaats van producten en polissen -, kiezen we voor een totaal andere aanpak. Met de unieke "Z-Life powered by" aanpak biedt u uw mensen financiële rust en de mogelijkheid om hun dromen na te jagen. Je kunt meer doen met een Zuyderleven Pensioen!Login Findash Login MijnZuyderleven